Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

405 Mi16 by Vranilinek - shanim predni brzdice Girling

Recommended Posts

Odesláno

No vypada to dost zle. Vcera jsem dojezdil. Motor toci, ale auto stoji. Prevodovka to neni, jde tam dat kvalt, a zadnej olej nikde netece. Spis si myslim ze lamela spojky nebo jen pritlacny lozisko. Kdyz zkusim spojku do zaberu, tak trosku zabere, ale pak se rozpoji a zacne zvuk jak se lamely trou o sebe. Tak nevim. Ma nekdo nejaky tip? Posloucham....diky.

Tomas: Snad to brzy dam do kupy a projedem se;)

Odesláno
Původně zaslal: vranilinek

No vypada to dost zle. Vcera jsem dojezdil. Motor toci, ale auto stoji. Prevodovka to neni, jde tam dat kvalt, a zadnej olej nikde netece. Spis si myslim ze lamela spojky nebo jen pritlacny lozisko. Kdyz zkusim spojku do zaberu, tak trosku zabere, ale pak se rozpoji a zacne zvuk jak se lamely trou o sebe. Tak nevim. Ma nekdo nejaky tip? Posloucham....diky.

Ty jo to je pech:( budu ti drzet palce. Me si spojka ceka taky ale jeste ma nejakou dobu cas. Jinak ta spojka na x4 je stejna jako na klasickou Mi16. Valeo nebo Delphi 4500,- http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=ZV9ZA2tCWkYu&

[upravil dne 7/30/09 Tomáš]

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Spojka, nic jinýho to neni. Stačí vyměnit a jezdit dál. Pokud máš 4x4, tak se připrav na pořádnou pálku...

No prave ze mam 4x4. Ale to auto si zaslouzi abych ho dal dohromady. Kolik ta palka muze byt. Treba spojkova sada podle ceniku co jsem koukal byla 8 tisic. To jeste jde

Odesláno
Původně zaslal: Tomáš

Původně zaslal: vranilinek

Diky Tome. Uz jsem koukal na ten odkaz. Pet tisic je docela prijatelny. ;) Uvidim co mi trknou odbornici. Me spojka napdal hned po tom soku ze to je prevodovka. Mozna jen to pritlacny hydraulicky lozisko. No uvidim co mi reknou po vikendu v servisu.

Ty jo to je pech:( budu ti drzet palce. Me si spojka ceka taky ale jeste ma nejakou dobu cas. Jinak ta spojka na x4 je stejna jako na klasickou Mi16. Valeo nebo Delphi 4500,- http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=ZV9ZA2tCWkYu&

[upravil dne 7/30/09 Tomáš]

Odesláno

JJ prace bude asi horsi to je pravda ale cena cele spojkove sady to neni nic hroznyho. Pamatuju kdyz jsem kupoval sadu na prvni Mi16 to byla uplne jina cena. Drzim palec a dej vedet co a jak. Ted je pekne pocasi tak muzeme spachat i nejake to foceni. Chtelo by to jeste nekoho tretiho s bilou Mi16 to by bylo foto;)

Odesláno

Tak v servise me dneska nepotesili. Je to prevodovka. Ne cela, pry je tam strhany jen neco. Delalo to hrozny zvuky. Takze ted shanim prevodovku. Nasel jsem na sbazar.cz Mi16 4x4 na dily a pry ma zatim vsechno ale neni tam tel. kontakt. Tak snad pan kontroluje mail. Jako slo by pry tu prevodovku dat po castech dohromady, ale kdyz sezenu jinou tak to usetri praci i penize. Neboj nevzdam to. Kdyby nekdo mel prevodovku na Mi16 4x4 na prodej, tak uvitam nabidky. Kdyz se nekdo popta po znamych budu stastnej. Klidne si pro to dojedu kamkoliv. Porad lepsi nez do Londyna, kde maji tri za 250 liber :)

Jo a jinak spojka kdyztak pujde vymenit taky, protoze zabira dost nahore, ale to uz mam sehnanou sadu Sachs za 5500...pomerne pekna cena. ;)

[upravil dne 4/8/09 vranilinek]

Odesláno

Takze uz je na 90 procent jiste, ze to prevodovka neni. Je to vysypany diferencial. Ten je ale soucasti prevodovky, takze to stejne koupim cele. Pan z Chomutova se mi ozval. Byl velice napomocny. Sam je mechanik. Proda mi prevodovku za 5000. To si myslim ze jde. Kdyz uz se to bude rozebirat, dam tam i rovnou novou spojku Sachs co jsem sehnal za 5500. Takze i s praci a novou technickou me to vyjde na 15 000. Je to na studenta dost, ale to auto a svezeni v nem za to stoji. Keep it real :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kuba 306 S16 jednu převodovku má a je v parádním stavu,tak mu napiš SZ nebo já se ho dneska zeptám v hospodě;)

[upravil dne 22/8/09 309GT]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...