Brandy20 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Zdravým, má tu niekto z Vás zabezpečenie vozidla proti krádeži skrytým vypínačom. Nerobí to nejaké problémy? Citovat
hampl70 Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Ano nám tajný vypínač na čerpadlo.Umístění dle libosti.Nedělá žádný problém.Co nejdále z dosahu řidiče!!! Citovat
Brandy20 Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 a nehlasi ti radiaca jednotka chybu?? Citovat
hampl70 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Řidicí jednotka žádnou chybu nehlásí.Nezkoušel jsem co by udělalo startování s vypnutým čerpadlem.Vypínače mám u Octavie,Fabie i Vectře a žádný problém jsem nezaznamenal. Citovat
Brandy20 Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 Tak na Octavke 1.9 TDI som to skusil , nastartovat s vypnutým vypínačom, a to dosť krát, nakoľko som na to zabudol, ale našťastie bez poruchy. Na 407 sa môže niečo poškodiť, a keď v zhone na ten vypínač zabudneš?? Citovat
hampl70 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Nemá se co poškodit nastartuje a po krátké době chcípne jako když Ti dojde benzin. Citovat
Drahos133 Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 nie je lepšie odblokovať štartovanie ?, ja to mám tak urobené a pohoda Citovat
Zipík Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: Drahos133 nie je lepšie odblokovať štartovanie ?, ja to mám tak urobené a pohoda To jo ale to hned zloděje napadne nehledě na to, že to odpojí jen startér.Auto pak v pohodě roztlačíš:grrNejlepší je asi přerušit přívod nafty.Nesmíš na to ale zapomenout,případné odvzdušňování žádná legrace:bojimPak jde odpojit ještě řídící jednotka ale pak to bude vykazovat chyby:(Taže nevím, která z těchto vecí je nejlepší.Nejlepší je stejně asi připojistit... [upravil dne 16.7.09 Zipík] Citovat
Přema Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: Zipík Původně zaslal: Drahos133 nie je lepšie odblokovať štartovanie ?, ja to mám tak urobené a pohoda To jo ale to hned zloděje napadne nehledě na to, že to odpojí jen startér.Auto pak v pohodě roztlačíš:grrNejlepší je asi přerušit přívod nafty.Nesmíš na to ale zapomenout,případné odvzdušňování žádná legrace:bojimPak jde odpojit ještě řídící jednotka ale pak to bude vykazovat chyby:(Taže nevím, která z těchto vecí je nejlepší.Nejlepší je stejně asi připojistit... [upravil dne 16.7.09 Zipík] Tak tak jak říkáš....pojistka je nejlepší.... Citovat
hampl70 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Nevím jaký problém vznikne s odvzdušňováním když dojde nafta nebo se zapomene zapnout skrytý vypínač.U benzínu není žádný problém.Když se zapomene zapnout vypínač tak pouze dojde k krátkodobému nastartování než poklesne tlak v potrubí.Po opětovné startu se zapnutým vypínačem se opět potrubí natlakuje a vše je v pohodě.Když dojde palivo ,taky žádný problém.V okruhu je tlakový ventil ,který palivo dodané čerpadlem a nepotřebné vrací zpět do nádrže.Prostě uzavřený okruh.Pouze chvíli trvá než palivo zaplní potrubí a dojde k natlakování. Citovat
pastorek Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Žiadny problém nebude. Tý čo montujú alarmi to poznajú. Pri benzínových motoroch sa bežne montuje relé na odpojenie pal. čerpadla a na naftové motory sa dáva elektrický palivový ventil. [upravil dne 17/7/09 pastorek] Citovat
Brandy20 Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 Tak ja som to dnes riesil u znameho a ten mi odpojil elektriku v aute, pri potocením klucom, nic nenabehne. Nikto sa nenapoji ani na radiacu jednotku, jedine keby sa s tým o dosť dlhšie pohral. Vraj je tam možnosť problemu so zavzdusnením, tak som to riešil radšej takto Citovat
godzilaTO Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: Brandy20 Tak ja som to dnes riesil u znameho a ten mi odpojil elektriku v aute, pri potocením klucom, nic nenabehne. Nikto sa nenapoji ani na radiacu jednotku, jedine keby sa s tým o dosť dlhšie pohral. Vraj je tam možnosť problemu so zavzdusnením, tak som to riešil radšej takto totok sa mi pozdava....ja by som tiez bral vypinac ako doplnok k alarmu a poistke....i ked som si skoro na 99 percent isty ze toto auto ikto neukradne pretoze francuz nieje taky lukrativny pre zlodeje a pre RUSOV...tyyyy si skor nechaju doviest v tejto dobe X5 a X6...okrem ineho...ten elektrikar co ti to robil sa vyzna???kolko mu to trvalo??? Citovat
Brandy20 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 No ja si myslim, ze sa vyzna, nakolko mu tam chodi vela zaujemcov a s inymi problebami, ako je nejaky skryty vypinac :-) Neviem, co muto trvalo, ale cca 30 min. PS: Pripoistenie je sice pekne, ale nechcem nikomu priat, aby mu vyplatili z neukradnutelneho 3mil. auta 200 tisic SK,ako jednemu znamemu. Ked vam zoberu vek auta, mom. tabul. hodnotu, tak to radsej budem tlacit penaze do ponozky :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.