Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řidicí jednotka žádnou chybu nehlásí.Nezkoušel jsem co by udělalo startování s vypnutým čerpadlem.Vypínače mám u Octavie,Fabie i Vectře a žádný problém jsem nezaznamenal.

Odesláno

Tak na Octavke 1.9 TDI som to skusil , nastartovat s vypnutým vypínačom, a to dosť krát, nakoľko som na to zabudol, ale našťastie bez poruchy. Na 407 sa môže niečo poškodiť, a keď v zhone na ten vypínač zabudneš??

Odesláno
Původně zaslal: Drahos133

nie je lepšie odblokovať štartovanie ?,

ja to mám tak urobené a pohoda :mrk

To jo ale to hned zloděje napadne nehledě na to, že to odpojí jen startér.Auto pak v pohodě roztlačíš:grrNejlepší je asi přerušit přívod nafty.Nesmíš na to ale zapomenout,případné odvzdušňování žádná legrace:bojimPak jde odpojit ještě řídící jednotka ale pak to bude vykazovat chyby:(Taže nevím, která z těchto vecí je nejlepší.Nejlepší je stejně asi připojistit...:aut

[upravil dne 16.7.09 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Původně zaslal: Drahos133

nie je lepšie odblokovať štartovanie ?,

ja to mám tak urobené a pohoda :mrk

To jo ale to hned zloděje napadne nehledě na to, že to odpojí jen startér.Auto pak v pohodě roztlačíš:grrNejlepší je asi přerušit přívod nafty.Nesmíš na to ale zapomenout,případné odvzdušňování žádná legrace:bojimPak jde odpojit ještě řídící jednotka ale pak to bude vykazovat chyby:(Taže nevím, která z těchto vecí je nejlepší.Nejlepší je stejně asi připojistit...:aut

[upravil dne 16.7.09 Zipík]

Tak tak jak říkáš....pojistka je nejlepší....

Odesláno

Nevím jaký problém vznikne s odvzdušňováním když dojde nafta nebo se zapomene zapnout skrytý vypínač.U benzínu není žádný problém.Když se zapomene zapnout vypínač tak pouze dojde k krátkodobému nastartování než poklesne tlak v potrubí.Po opětovné startu se zapnutým vypínačem se opět potrubí natlakuje a vše je v pohodě.Když dojde palivo ,taky žádný problém.V okruhu je tlakový ventil ,který palivo dodané čerpadlem a nepotřebné vrací zpět do nádrže.Prostě uzavřený okruh.Pouze chvíli trvá než palivo zaplní potrubí a dojde k natlakování.

Odesláno

Žiadny problém nebude. Tý čo montujú alarmi to poznajú. Pri benzínových motoroch sa bežne montuje relé na odpojenie pal. čerpadla a na naftové motory sa dáva elektrický palivový ventil.

[upravil dne 17/7/09 pastorek]

post-0-14109608365801_thumb.jpg

Odesláno

Tak ja som to dnes riesil u znameho a ten mi odpojil elektriku v aute, pri potocením klucom, nic nenabehne. Nikto sa nenapoji ani na radiacu jednotku, jedine keby sa s tým o dosť dlhšie pohral. Vraj je tam možnosť problemu so zavzdusnením, tak som to riešil radšej takto

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

Tak ja som to dnes riesil u znameho a ten mi odpojil elektriku v aute, pri potocením klucom, nic nenabehne. Nikto sa nenapoji ani na radiacu jednotku, jedine keby sa s tým o dosť dlhšie pohral. Vraj je tam možnosť problemu so zavzdusnením, tak som to riešil radšej takto

totok sa mi pozdava....ja by som tiez bral vypinac ako doplnok k alarmu a poistke....i ked som si skoro na 99 percent isty ze toto auto ikto neukradne pretoze francuz nieje taky lukrativny pre zlodeje a pre RUSOV...tyyyy si skor nechaju doviest v tejto dobe X5 a X6...okrem ineho...ten elektrikar co ti to robil sa vyzna???kolko mu to trvalo???

Odesláno

No ja si myslim, ze sa vyzna, nakolko mu tam chodi vela zaujemcov a s inymi problebami, ako je nejaky skryty vypinac :-)

Neviem, co muto trvalo, ale cca 30 min.

PS: Pripoistenie je sice pekne, ale nechcem nikomu priat, aby mu vyplatili z neukradnutelneho 3mil. auta 200 tisic SK,ako jednemu znamemu. Ked vam zoberu vek auta, mom. tabul. hodnotu, tak to radsej budem tlacit penaze do ponozky :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...