Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějaký tip na GTI ?

1.4 je sice fajn, ale 106 by si k tomu podvozku, zasloužila i fajn motor, takže asi rozšířím svůj zástup 106tek ještě o jednu.

GTI určitě s klimou a v nějaké pěkné barvě, Moonstone Blue, Diablo Red, Blaze Yellow nebo klasická Cherry red nebo Sundance Yellow

Ideální by byla kůže nebo alcantara a kůže, se střešním oknem, ABS, klima a s digibudíky, tzn.2001 a novější ?

Cena kolem nebo do 40 000?

Co třeba tato, nebyl se na ni někdo podívat ?

http://auto.bazos.cz/inzerat/17707504/Peugeot-106-16-GTi-S16-87KW-118PS.php

[upravil dne 22/8/12 14:37 od Machy_CZ]

Odesláno

Tak samozřejmě, že za plnou palbu bych přidal, ale kolem 40 snad není problém koupit starší GTičko s klimou ?

Co třeba ta od Lokiho nebo ta žlutá z bazoše, neviděl jste je někdo ?

Odesláno

Prodám ti moji za 50 :D jedinej problem co má tak musíš dát závitovou vložku do hlavy na jednu svíčku, a vyměnit čepy apod na přední náprávě... interier dodám atd :D

Odesláno
Prodám ti moji za 50 :D jedinej problem co má tak musíš dát závitovou vložku do hlavy na jednu svíčku, a vyměnit čepy apod na přední náprávě... interier dodám atd :D

Už tě omrzela ?

Odesláno

Ahoj, je to sice saxo ale 1.6 16v 105 najeto, dával jsem nové kroužky když už jsem měl motor rozebrany(nejdřív jsem ho dával do 1.4) viz někde článek) a pak jsem koupil pridreny na klice tohle saxo, exteriér a interiér zhruba \"B\" není to nijak vážně bourany,( předchozí majitel jednou chytnul gumy na retarderu- opraveno) auto jezdilo kw berg cup s1600. Je na tom sportovni podvozek,shortshift, mám k tomu gti převodovku, na autě je z 1.0, celý nastrojeny motor se špatnou klikou, náhradní rj bez imobilizeru,ostré vačky od cat cams téměř nejete pc17000,- závodní spojkova lamela s priatlacakem( ne keremika) náhradní čip od bitpoweru pc 10000,- mám doma nějaký pružiny na předek atd... Generálka motoru stala s rozvodama 13000,- jenže asi vada materiálu nový řemen se přetrhl při nastartovani motoru, motorem protocit jde, jelikož čekám rodinu na auto nemám čas , je v tom kupa peněz, Rv xx.12 2000, eko zaplaceno kdyby někdo měl zájem, kdo by Ho dodělal tak bude mít velmi solidní a silné auto, více otázek do sz cena všeho co mám bych to ne nechal za 60 rychle jednání sleva

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...