Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jiri106xs:máš pravdu s tou žlutou jsem se seknul,ale standartně se vyráběla bílá ,modrá,ale těch černejch je strašně málo a se 16v máš taky pravdu.

Své informace jsem opsal z nejakého článku který jsem našel na nějakém anglickém webu asi před 1/2 rokem,ale ted jsem si najel na historii na 106rallye.co.uk a vše je trochu jinak než jsem si myslel

Odesláno

ta cerna je moje, nevim jak se to presne vyrabelo nebo co pisou na netu, ale ja mam na aute pozustatky po polepech rallye + vim jeste o dalsich dvou 1.4 ktery je maj taky :)

Odesláno

prodam -kridlo origo s16 , zadni lampy origo i vnitrek, radio na dvd -lcd vysouvaci obrazovka plus ovladac , mracitka od matingu , alu chrom paprskace obute 14 185 /55 ,mozno prodat i podlosky 20tky - tubu kilovat fly a zimni sadu na plechach 13r , foto a ceny po sz v pripade zajmu emal miltek@pilsfree.net Prodam i auto 106ka stribrna pekna je na bazos.cz za 32 000 bouzel se loucim presedlal jsem na BMW 320 turbo v M paketu

[upravil dne 8/7/12 22:11 od czech111]

[upravil dne 8/7/12 22:13 od czech111]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...