Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

jestli je to z toho duvodu, co vim tak kvuli tomu, ze jede pracovne do zahranici, do Kanady, jestli si to pamatuju spravne.. takze je to sice smula, ale doufejme, ze se to dostane do tech nejlepsich rukou.. :-)

tak JENY me predbehl.. :D me to rikal nekdy o prazdninach, kdyz mi daval sedacky, tak jsme pokecali.. :-)

[upravil dne 13/10/10 od Jimmy106]

Odesláno

souhlasim s tebou, za 80k je to až moc dobrá cena pro nějakýho matláka, kterej se o to třeba nepostará a někde to rozvěsí (nebo taky naopak, nemůžu všechny přece odsuzovat :) )

• O 2 týdny později...
Odesláno

Toe ze Švejcar... kvalita nee? :D Osobně jsem viděl dvě S16, co jsou ze Švýcarska... jedna vypadala hezky, ale to bylo tak všechno a v druhé, když jsem se projel, tak jsem myslel, že se ten motor zrovna rozsype. Takže Švýcarsko = kvalita, už dáávno neplatí. :bojim

[upravil dne 25.10.2010 od jiri106xs]

• O 2 týdny později...
Odesláno

To bych koupil snad jen kvůli tomu dodělávanýmu (v tomhle případě) interieru :-) Mám stejnej (kůže-alcantara) a v ČR je 106tek s timhle interierem tolik, že by se to dalo spočítat na prstech jedný, max. dvou rukou :-) Sám vím o čtyřech.

[upravil dne 11.11.10 01:09 kujon106]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...