Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ta žlutá sportka byla buchlá na předek a nepřijde mi moc dobře opravená, už z fotek je vidět, že není moc dobře spasovaná, volant lepenej, neni airbag. nešel bych do ni, cena zajimavá, ale má svůj důvod..

Odesláno

znamej je ochotnej prodat 190ti konovou s16tku, vykon doloženej z brzdy, ma nerez ram, vaha asi 800kg závédní výfuk, vačky sport sání fia sedačku a pásy je toho hodně... kontakt na majitele mam;) jsou k tomu 13 elektrony, maly brzdy vpředu, a je k tomu i komplet všechno origo... investice tak 220tis včetně auta, rv 99... a cenovka tak 120tis možna min...

Odesláno

viděl jsem ji a je paradni, jen to není na normální ježdění no:/ nebo pro někoho kdo neřeší spotřebu, je to ta strbrna co jsem ji sem nedavno daval do aktual našich miláčku, i volvik ji videl...

Odesláno

noo jestli stihnu auto zpojízdnit do srazu ve slušovicích tak to natočím... no ještě jsem si tak vzpoměl že to má podvozek od bilsteinu, vetsi zadni torzku, je to myslim z francie, bourany na predek ale ze to melo jen ohla ramena tak se vse delalo nove, kapotu bez vystuh... nadrž misto zadnich sedacek...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...