Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

A vis ze jsi ji sem daval ty sam kujone? Jako dobry kup? za 99tisic ale nemela tam kaplicku. A napriklad jeden disk stoji 4500kc :) Nebudu to tu vse popisovat..podle ceho jsi poznal ze to neni rally ale gti?

Vim, za 99 proč ne :) ale 136 je malinko něco jiného. Že jeden disk stojí 4500 není dle mě žádnej argument, taky bych ti mohl namítnou, že moje kolo stojí (stálo) 4020kč :) A že to není rallye je očividný dle toho, že má na boku \"gti\" badge :)

Peugeot_106_S16_Rallye.jpg

Já netvrdim že to auto je špatný, já jen řikám že ta cenovka je přehnaná :)

Odesláno

no 2001 to byla, 42tis neměla, měla o +-25tis víc, asi za dva tydny se mi v tom roztekly svíčky, no a je to nějaká poskládaná kurva:D trefená byla na předek a zezadu ale asi ne moc, a pak ještě pár drobností ale ted naštěstí pohoda:) udělat podvozek a je jak nová:P

Odesláno

já ji měl trefenou nejspíš na předek,ale asi taky žádná moc velká rána,ale na pár věcech je poznat že tam nejsou z výroby.Tedka už jsem do toho hodně investoval a začínám být spokojenej:D

Odesláno

byl jsem se na to koukat... vzhledově hrozná, odřená, prahy nedržely, lemy prilepeny tmelem, pod klikama u dveří rezaty .. zadni naprava mi prisla do \"A\" .. Interier taky nic moc .. Kdyby si s tim nekdo fakt chtěl pohrat a dat do toho nakej peniz tak by to asi šlo no .. ;)

Odesláno

pomozte my od nich ... auto uz mam pryc

dale muzu nabidnout predni desky ferodo DS 2000 pc: kolem 2000,-

prodam za 800,- fungl nove :cool::cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...