Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Radsi se mi podivejte po motoru:D:Djoke

nahodou tobě by se něco takového vyplatilo - sehnat nějak šikovně bořenou s16 - vezmeš z toho motor - převodovku prodáš nějaký ty díly taky prodáš a bude hej:-)

Odesláno

Ta bouchlá se za tyhle prachy určitě nevyplatí. Jo kdyby to byla 2003 a najeto pade, tak to by byla jiná :D Ale tadyto fakt ne. Kolem 50-60 už se nechá sehnat \"jezdící\", takže já bejt tebou, tak bych na to prděl ;)

Odesláno

Hmm na Slovensku som smejdil po inzeratoch,ale tie ceny su niekde inde,tak budem muset asi este pockat.Na tom buranom sa mi zdalo aj to predne koleso trochu vzadu,to bude asi to uchytenie bez napravnice:mrk.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vážení a milí :) Dneska mi psal nějakej chlápek, následující (zestručněno) :

\"Vlastním lehce bourany pug 106 1.6 16V (pravou stranou bouráno do obrubníku), nemam peníze na opravu, prodám spíše na náhradní díly. Foto v nynější fázi není, karoserie ale komplet opravena, nový lak. Ramena, kola, vana, čerpadlo, KO.Auto stojí v Přibyslavi. V případě zájmu dejte vědět na 608/102356.\"

Takže, kdyby někdo sháněl něco takovýho, tak se na to můžete informovat ;) Info máte ode mě a když to bude dobrej kup, tak mam u vás pifko :)

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Za ty prachy zadarmo... Jel bych se na to mrknout, ale když na to nemám, tak je to celkem zbytečný :)

je to Brno ted jsi v Brně tak šup aspon se koukni a svez se:D

jinak co jsem tak koukal tak ted není skoro žádné gti na prodej na internetu jsem našel jen dvě

[upravil dne 4.11.2009 jakub106GTI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...