Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vyhrává sprinty v mýtě? už jednou se to auto tady řešilo, teda myslim že je to zrovna tohle a jirka tu sem dával fotky z nějakýho srazu kde to bylo krásně vidět jak je to poslepovany...

a jestli je to jiný auto tak se omlouvám za mystifikaci ale řekl bych že si to pamatuju dobře...

a že má lemy narazniky motor napravy z S16 ještě nemusí znamenat že to čistokrevná S16 je :D

Odesláno

Pozor, co se týká té stříbrné, tak to není ta, co jsem kdysi dával fotky... Kluci měli dvě. Tuhle stříbrnou a pak právě tu poslepovanou ze všeho možného.

Jela moc hezky, ale 150 poníků rozhodně nemá... ;)

[upravil dne 12.6.2012 13:38 od jiri106xs]

Odesláno

Mám Ho doma no, kluka webrovyho... Věc se ma tak, že do 14 dnů jedu pro zbytek auta a bude se stavět origo 1.3 rallye. Jinak motor je jak nový poctivých 100 tis, převodovka nemá vůbec v zadny pace vuli. Je to fakt zachovali....

Odesláno

Teď je v tom jiný motor, nové udělaný... Ale podle toho co říkal tak se mě to taky nezdálo na 150... Na motorů je odlehceny setrvak+ vše vyváženo, snížena hlava co šla, prebrouseny sériový vačky, zkrácené origo to plastovy sani( počítal to místní machr na motory p.černý) myslím mezi klapkou a vstrikama, nějakej \"namachrovanej\" vzduchový filtr, lazene svody. Ale je tam seriova mapa v jednotce:/ no intros k tomu ma. Jirko nevím kdy si to auto viděl ty, ale tohle se dělalo teď na podzim...jinak myslím že to není špatný auto, pokud se někomu líbí ať se toho nebojí a zavolá majiteli, ten mu řekne víc. Tím už koncim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...