Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to bohužel slátanina... S majitelem jsem si psal, zasílal mi fotky motoru a je to tak, že v autě je 1.3 rallye, ale podle techničáku je to 1.4 55kw.

Chtěl jsem si jí vzít na renovaci, ale v tomhle případě leda tak na díly...

[upravil dne 7.12.2011 11:33 od jiri106xs]

Odesláno
:) to je zas ten slepenec. Za 93 imho neprodejný, i když je to dle popisu 2003 a má hafo úprav. Ta žlutá v kombinaci s černou je prostě echt hnusná a korunu tomu všemu dává ten hegeš na střeše. Za 70, s tim že majitel přelakuje tu hrůzu na černo, si myslim že to je prodejný.
Guest honzik.ck
Odesláno

Ne v pohodě... 93 + 6 za zimáky a ty černý plasty co sem k tomu měl. Jináč ta střecha byla jen folie... když sem to auto kupoval měl sem ůsměv od ucha k uchu. a dnes měl ten usměv klučina doufam že mu bude dlouho :supersloužit. Mějte se tu fajn rád sem to tu pročítal...

Odesláno

Takze konecna cena 99k? Tak to mas koukam genialni obchodni talent :) ja bych teda tolik nedal.. radeji bych koupil nejakou seriovku za 50 a zbytek bych dal do oprav a pripadnych uprav.... hlavne ta dvoubarevna kombinace je opravdu nevkusna.. :papa

[upravil dne 12/12/11 18:32 od Jimmy106]

Odesláno

v lednu 4 roky... ale dobrej kauf, limitovaná sportovní verze psal, 130 koní, v čr první majitel, rv 2001, 42tis najetýho, nebouraná... :D škoda že jsem tomu nerozuměl... rozstřelená na všechny strany myslim, kilometry sražený o 25tis... :D

Odesláno

na tuhle volal asi před dvěma týdny kámoš, zjišťoval jsem tady, jestli o tom autě někdo něco neví ...... frajer prej začal do telefonu něco blekotat a koktat, tak prej nic moc nebude :D

Odesláno

Lentilka: heh, dobry no :D ale tak aspon uz ses chytrejsi a priste si das sakra pozor;)

106ka: presne tuhle jsem mel na mysli, navic tenhle inzerat sem pred nejakou dobou (neni to uplne dlouho) daval tusim ze Biff

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...