Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost.
Mahel Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Mozte sa kuknut aj na moju 306 VF3 7ANFZE 32076898
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost. vyměněný chladič , vrtule chladiče s motorem- nezávazně na sebe a v 45tkm měněne páčky pod volantem , jinak nic.
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Mahel Mozte sa kuknut aj na moju 306 VF3 7ANFZE 32076898 tento vuz už lustrovat nelze
Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost. vyměněný chladič , vrtule chladiče s motorem- nezávazně na sebe a v 45tkm měněne páčky pod volantem , jinak nic. Ty jo, proč tam byl měněnej chladič a vrtule s motorem? To by mě opravdu zajímalo, že by byl vůz po havárii?
Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Jinak tady na tomto fóru jste fakt borci, dá se tady zjistit snad úplně všechno. Jsem rád za Peugeota a za tato fórum. Škoda je, že se tady Ti borci nedají nějak odměnit za ty poskytnuté informace. Jinak velké dík Pe.Tr
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost. vyměněný chladič , vrtule chladiče s motorem- nezávazně na sebe a v 45tkm měněne páčky pod volantem , jinak nic. Ty jo, proč tam byl měněnej chladič a vrtule s motorem? To by mě opravdu zajímalo, že by byl vůz po havárii? vždyt píšu že se to nemenilo najednou , jen mel zrejme problemy s chlazenim
Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost. vyměněný chladič , vrtule chladiče s motorem- nezávazně na sebe a v 45tkm měněne páčky pod volantem , jinak nic. Ty jo, proč tam byl měněnej chladič a vrtule s motorem? To by mě opravdu zajímalo, že by byl vůz po havárii? vždyt píšu že se to nemenilo najednou , jen mel zrejme problemy s chlazenim Dííííííky. :-)
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost. vyměněný chladič , vrtule chladiče s motorem- nezávazně na sebe a v 45tkm měněne páčky pod volantem , jinak nic. Ty jo, proč tam byl měněnej chladič a vrtule s motorem? To by mě opravdu zajímalo, že by byl vůz po havárii? vždyt píšu že se to nemenilo najednou , jen mel zrejme problemy s chlazenim Dííííííky. :-) přijímám i zlato :D:D
Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Rád bych se ještě zeptal, po vypnutí motoru mi jakoby cca nějakou dobu něco vrní, nebo poklepává ( nevíém jak ten zvuk mám popsat ) pod kapotou. Když jsem na to mrkl, tak jsou tam tři ventily a dělá to ten prostřední. Mám dojem, že je to EGR ventil. Je to velká závada? Škodí to nějak autu, nebo snižuje výkon a spotřebu? Ptám se, jestli ho mám nechat raději vyměnit?
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Rád bych se ještě zeptal, po vypnutí motoru mi jakoby cca nějakou dobu něco vrní, nebo poklepává ( nevíém jak ten zvuk mám popsat ) pod kapotou. Když jsem na to mrkl, tak jsou tam tři ventily a dělá to ten prostřední. Mám dojem, že je to EGR ventil. Je to velká závada? Škodí to nějak autu, nebo snižuje výkon a spotřebu? Ptám se, jestli ho mám nechat raději vyměnit? není to elmag. ventil? a není to spíš bzučení někde od okolí řj?
Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Rád bych se ještě zeptal, po vypnutí motoru mi jakoby cca nějakou dobu něco vrní, nebo poklepává ( nevíém jak ten zvuk mám popsat ) pod kapotou. Když jsem na to mrkl, tak jsou tam tři ventily a dělá to ten prostřední. Mám dojem, že je to EGR ventil. Je to velká závada? Škodí to nějak autu, nebo snižuje výkon a spotřebu? Ptám se, jestli ho mám nechat raději vyměnit? není to elmag. ventil? a není to spíš bzučení někde od okolí řj? Tak ta černá malinká krabička je elmagn. ventil? ( Je to propojené jakýsima hadičkama a do každého vede kabel, asi elektrika) Myslím si, že je to na 99% ten ventil. Když na něj dám prsty, tak se jakoby malinko chvěje. A po chvilce to přestane.
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Rád bych se ještě zeptal, po vypnutí motoru mi jakoby cca nějakou dobu něco vrní, nebo poklepává ( nevíém jak ten zvuk mám popsat ) pod kapotou. Když jsem na to mrkl, tak jsou tam tři ventily a dělá to ten prostřední. Mám dojem, že je to EGR ventil. Je to velká závada? Škodí to nějak autu, nebo snižuje výkon a spotřebu? Ptám se, jestli ho mám nechat raději vyměnit? není to elmag. ventil? a není to spíš bzučení někde od okolí řj? Tak ta černá malinká krabička je elmagn. ventil? ( Je to propojené jakýsima hadičkama a do každého vede kabel, asi elektrika) Myslím si, že je to na 99% ten ventil. Když na něj dám prsty, tak se jakoby malinko chvěje. A po chvilce to přestane. tak který?
Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Petr Mazour Rád bych se ještě zeptal, po vypnutí motoru mi jakoby cca nějakou dobu něco vrní, nebo poklepává ( nevíém jak ten zvuk mám popsat ) pod kapotou. Když jsem na to mrkl, tak jsou tam tři ventily a dělá to ten prostřední. Mám dojem, že je to EGR ventil. Je to velká závada? Škodí to nějak autu, nebo snižuje výkon a spotřebu? Ptám se, jestli ho mám nechat raději vyměnit? není to elmag. ventil? a není to spíš bzučení někde od okolí řj? Tak ta černá malinká krabička je elmagn. ventil? ( Je to propojené jakýsima hadičkama a do každého vede kabel, asi elektrika) Myslím si, že je to na 99% ten ventil. Když na něj dám prsty, tak se jakoby malinko chvěje. A po chvilce to přestane. tak který? Je to ten prostřední. Viz. obrázek.
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 bejt to krajni tak by se mohli nazkousku zaměnit . jinak vykon auta je stejný , turbo tahá jak má?
Petr Mazour Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr bejt to krajni tak by se mohli nazkousku zaměnit . jinak vykon auta je stejný , turbo tahá jak má? To nemohu posoudit, jelikož to dělá již od začátku co jsem to koupil. :-( Nemůžu tedy pozorovat rozdíl. :-(
Recommended Posts