Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam problem z pukanim ide to asi z pravej strany,sprava sa to tak,ze ked idem do lavo tocivej zakruty a auto sa nakloni tak urobi puk puk :aut ale ked uz rovnam volant je ticho a tak isto je to aj do pravo tocivej zakruty,ale co je zaujimave ze ked idem tak isto do zakruty akurat pomalicky tak to nepukne,iba ked sa auto nakloni na pravej strane mam vymenene,lozisko tlmica myslim ,cap riadenia,tycka riadenia,tycka stabilizatora,spodny cap co ide do ramena,poloos ale kupovana pouzivana,rameno,koleso nema ziadnu volu,skusal som dotiahnut srubky co su na naravnici srubuje sa tam rameno aj riadenie a je to ok.vsetko to zacalo ked som znizil auto,dal som pruziny a uz to pukalo,som myslel ze nieco nieje dobre z pruzinamy tak som skusil dat origo a ziadna zmena.neviem si stym uz rady.kazda rada pomoze.uz si zacinam mysliet ze poolos,ale do volanta mi vobec netrasie.neviem

Odesláno

monroe to nieje nato ma uz ferry upozornil,kupil som ngr nieco take niesom si isty.musim presne zistit.chcel som skf,ale nemaly a mali tieto vyrobca bolo francuzsko,aspon napisane to bolo,myslis ze lozsko je v ..... ale ked mam auto na zdvihaku a tocim kolesom tak pruzina neskace,iba je tam trosku cudny zvuk. ako keby to niekde suchalo asi.da sa nejako zistit ze je vadne?

Odesláno

tak vam pisem radostnu spravu :D auto uz nepuka,bolo povelene lave rameno na napravnici, a napravnica na pravej strane.inak zaujimave bolo to ze ked som ho mal za zdvihaku tak sa robilo akoze je dotiatnute som to tak skusal,ale ked som ho dal dole na kolesa tak boli povolene,ale hlavne je ze nepuka :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...