Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: cappo2

Čaute všetci.

Sú prázdniny tak založím jednú neporuchovú tému.

Akú max. rýchlosť ste dosiahli na 307sw 2.0HDi 80kWh.

Ako auto sedelo na ceste?

letisko Piestany.....merane aj radarom....

tachometer v aute 210 km/h

policajný radar 206 km/h

auto pomerne stabilné :super

Odesláno

Raz som skusal svoje sw-cko (2.0l 66kw). Islo to az na 175 km\\h potom uz koncila rovinka a som sa trochu bal tak neviem ci by to neslo este o nieco viacej. Auto s tymto razvorom a hmotnostou pri tejto rychlosti sedelo perfektne. Len volant triasol uz od 140 po spominanych 175 jak blaznivy.

Odesláno

Daj si prevažiť pneumatiky.

Původně zaslal: fox111fox

Raz som skusal svoje sw-cko (2.0l 66kw). Islo to az na 175 km\\h potom uz koncila rovinka a som sa trochu bal tak neviem ci by to neslo este o nieco viacej. Auto s tymto razvorom a hmotnostou pri tejto rychlosti sedelo perfektne. Len volant triasol uz od 140 po spominanych 175 jak blaznivy.

Odesláno

Klamal bi som to som si nevsimol ale auticko si priadlo v pohodicke a na ceste sedelo OK.Mam RV.3/2005 a nabehane 129000 km.Zatial je vsetko OK aj ked tu niekedy citam o poruchovosti tak neviem ! dufam ze mna to obchadza.

Odesláno

Ja mam Micheliny a su super ale kamos ma Barumki a tiez chvali.Treba davat bacha na tie azijske vecicky lebo CE neni len euro certifikat ale CE znamena aj China export.EU si nedala patentovat nazov CE tak Chinani to vyuzili.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Matuzalem401

Ja mam Micheliny a su super ale kamos ma Barumki a tiez chvali.Treba davat bacha na tie azijske vecicky lebo CE neni len euro certifikat ale CE znamena aj China export.EU si nedala patentovat nazov CE tak Chinani to vyuzili.:myslim

Kua dobrý si.

Toto som hovoril aj na štátniciach.:roker

Oni to C dali od E trošku ďalej a je to všetko OK.:roker

Odesláno

Mám 1,6 HDi break. Na dálnici u Olimpie v Olomouci na tachometru 196 na policejním radaru 192. Seděl dobře snad by šel ještě víc ale plácačka měla větší váhu. Bylo to drobátko dražší.

Odesláno

dálnice PRAHA-PLZEN 200 Km/h . Ještě kousek by to šlo, naštěstí neměřeno policejním radarem. Autí se chovalo skvěle, než mi ulítl kryt pod motorem:bacha. Tejden před cestou mi měnili olej a špatně ho přidělali. V tý rychlosti nic moc. Ale ubrzdil jsem to. Chvilku to bylo jak na ledě,kryt mi totiž vlítnul pod kolo. V servisu se mi moc omlouvali, kryt obědnali+práce zdarma. Takže chlapi, dál zkoušejte, ale at máte všechno pořádně přidělaný;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...