Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kola jsou na svem miste akorat asi v zadu to bude chtit tak 10mm podlozku za cestu jsem zjistit ze to trosku lizlo podbeh ale fakt malo (to spis jen pro sychr abych mel jistotu ze to nebude drit kdyz najedu do diry) Ale jinak to jde

post-0-14109608358123_thumb.jpg

Odesláno

sorry ale mě se nelíbí :bojim kola se mi nelíbí a hlavně jak je to vysoko.. možná kdyby to šlo na sportovní podvozek a dolu tak snad ještě jo ale takhle vysoko.. :myslim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

no to je nádhera na kolik tě to vyšlo komlet i s gumama???? tomu autíčku to fakt sluší....taky ted shánim nějaké elektrony:papa

hele kola 8000,- plus plaste 6000,- jinak dik

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

sorry ale mě se nelíbí :bojim kola se mi nelíbí a hlavně jak je to vysoko.. možná kdyby to šlo na sportovní podvozek a dolu tak snad ještě jo ale takhle vysoko.. :myslim:bojim

to je jasne ze to pujde cele o hodne k zemi :)

Odesláno

no ja ten limec nejak moc nemam ale vzadu budu davat podlozky mam tam ted mezi kolem a podbehem(za kolem ) cca 1cm coz mi prijde malo.

Jinak taky pujdu na zimakach na technickou ja mam vyhodu ze ji delam v breznu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...