Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

tak ti nwm jestli jsem to pochopil tak ten kalkulator ukazuje teziste jest tak?

Ten rozmer co tam je to je doporucenej 205/50/15?

to si musíš všechno nasatvit sám.

jak už jsem psal podle mich výpočtu to bude takto kolo 7x15 ET 15 vyleze víc ven o 28 mm a víc dovnitř o 10 mm oproti seriovýmu 5,5x14 ET 24

Odesláno

tak uz vim kde mam chybu nemam org office mel jsem zkusebni verzi tudis mi to nejde zmenit proto mi to ani neslo i kdyz snaha byla ale neco zkusim

E3dit :vezmu metr a zmerim a dam vedet asi nejednodusi :)

[upravil dne 2/7/09 Boulik]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

jak už jsem psal podle mich výpočtu to bude takto kolo 7x15 ET 15 vyleze víc ven o 28 mm a víc dovnitř o 10 mm oproti seriovýmu 5,5x14 ET 24

Tak jsem meril misto v lemu ven by to o tech 28mm bylo paradne zaroven ale do vnitr mam mezeru tak 15mm co pri tom kdyz by kolo slo i 10mm jeste hloubz tak 5 mm je asi malo :(

ze bych mel smulu :(

Odesláno

já bych se tech ATSek 7x15 nebál;)

[upravil dne 2.7.2009 čakom]

Ja bych se toho nebal ale nechtel bych tam cpat podlozky

Ale jinak dik za snahu a za trpelivost

Odesláno

Mam 7x15 ET15 a do rozmeru 195/50 v pohode.. pri rozmeru 205/50 uz mi leve zadni kolo pri velkem propruzeni lehce skrtalo o tusim hranu narazniku ci horni hranu blatniku (v tom si nejsem uplne jistej) .. jinak vizuelne vylezly extra nejsou (podle me tak akorat) a podlozky davat rozhodne nebudes uz kvuli ET15 .. verim ze kdybych mel ET18-20 tak nebudu mit problem ani s rozmerem pneu 205/50

Odesláno

tak jak jsem vam po tom netu smejdil tak jsem nasel tyto dezenty V dark jsou to 15\" 6,5 ET 16

ted jen vybrat ty spravne cenove vyjdou oboje na stejno jen jake budou vic sedet k autu?

[upravil dne 3/7/09 Boulik]

post-0-14109608035439_thumb.jpg

Odesláno

já bych se tech ATSek 7x15 nebál;)

[upravil dne 2.7.2009 čakom]

Ja bych se toho nebal ale nechtel bych tam cpat podlozky

Ale jinak dik za snahu a za trpelivost

podložky tam nebudou potřeba

Odesláno

tak koukni někde na RSW racing??...to sou moc pěkná kolesa, rsw si chci kupovat já:papa ale jinak bych bral asi ty dezenty ale nikdo ti do toho přece kecat nemůže každej má svůj styl a každýmu se líbí jiná kola na svém autí...:papa

Odesláno

ja mam 7palcovy kola,15tky a ET 10 a uplne v pohode. gumu mam 195/50. tech kol bych se urco nebal,ale guma 205 bude uz asi moc na 306. pred tim se mel ET 15 a bylo to taky dobry! ale co auto to original,ale tohle neni zadnej strasnej rozmer a jsou i hodne pekny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...