Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

včera jsem koupil 807 ,zrcátka se automaticky sklopily při zavření el.ovlad.při nastartování se zas vyklopily-jak to má bejt.Dneska jsem jel do garáže a musel jsem je sklopit ovl.na dveřích,pak jsem je zas ovl. vyklopil.Když jsem auto zamknul dálkáčem tak se nesklopí poraďte nemám s tím zatím moc zkušeností dík

Odesláno

vitam te do rodiny busu skus je zaklopit a pak jako ze startujes odklopit je tam asi nejaka chybka

no vidis ja jadu zitra do mostu tak mozna se uvidime hod foto at toho mazlika vidime cus

Odesláno

nic,dřív jsem si nevsim,ale když odalarmuju tak se rozzsvítí dispej na kapličce a ten displej pod multi.obrazovkou.Když to zaalarmuju tak to asi 1 min. svítí a pak zhasne

Odesláno

to je podle meho normalni to jen abys vedel ze je aktivni a obracene a ten knoflik nebo spinac jsi vratil zpet jde zatahnout dozadu a dopredu ale musi byt ve stredni poloze kdyz snim hejbnes na pravo tak zrcatka v pravo a zas obracene ve prostrek zaaretujes a sklapis dozadu a predu zrcatka

Odesláno

Tak souputníci, sklápění zrdcátek je dobrá věc, otázkou zůstává, jak dlouho vydržej motorky. Trochu jinak, když auto zalarmuju, zrdcátka se sklopí, když ho odemknu, odklopí se, když zamknu, a omylem odemknu ,a když do 30 vteřin neotevřu dveře, auto se zamkne, ale zrdcátka jsou odklopený. Doufám, že nepíšu nějaký pítchoviny, mám už za sebou pár kámošů s čepicí :D Toť moja zkúsenosť

Odesláno

Když zamknu, zrcátka se sklopěj, když zasunu klíček a nastartuji, zrcátka se otevřou... aktivace a deaktivace je podržením zavírání zrcátek na ovladači na dveřích... zvukový signál ... cinkne to....

Odesláno

Ahojky, jestli pojedete do Šebetova, tak to tam když tak probádáme, je mi divný, že se odklopí až po zasunutí klíčku? Mě hned po aktivaci alarmu. Možná taky záleží na výbavě. Tak ať Vám to drandí:cool:

Odesláno

Tak jsem četl staženej manuál, a to automatický odklápění a vyklápění se aktivuje přitažením ovladače \"dozadu\" na 3 vteřiny. Tak to zkuste. Ten manuál jsem tady někde na stránce našel :o tak ať vám to drandí

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...