Petis136 Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 včera jsem koupil 807 ,zrcátka se automaticky sklopily při zavření el.ovlad.při nastartování se zas vyklopily-jak to má bejt.Dneska jsem jel do garáže a musel jsem je sklopit ovl.na dveřích,pak jsem je zas ovl. vyklopil.Když jsem auto zamknul dálkáčem tak se nesklopí poraďte nemám s tím zatím moc zkušeností dík Citovat
plaz Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 vitam te do rodiny busu skus je zaklopit a pak jako ze startujes odklopit je tam asi nejaka chybka no vidis ja jadu zitra do mostu tak mozna se uvidime hod foto at toho mazlika vidime cus Citovat
Petis136 Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 sklopil jsem na dveřích-nastartoval ale neodklopily se musim zas na dveřích Citovat
plaz Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 tak vrat tuen knoflik do predu nebo dozadu Citovat
Petis136 Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 nic,dřív jsem si nevsim,ale když odalarmuju tak se rozzsvítí dispej na kapličce a ten displej pod multi.obrazovkou.Když to zaalarmuju tak to asi 1 min. svítí a pak zhasne Citovat
plaz Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 to je podle meho normalni to jen abys vedel ze je aktivni a obracene a ten knoflik nebo spinac jsi vratil zpet jde zatahnout dozadu a dopredu ale musi byt ve stredni poloze kdyz snim hejbnes na pravo tak zrcatka v pravo a zas obracene ve prostrek zaaretujes a sklapis dozadu a predu zrcatka Citovat
pro-fil Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Mi se zrcátka odklopí už při odemčení auta. Při startu se mi to zdá dost pozdě. Citovat
btl.a Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Mě se taky odklopí už při odemčení vozidla, při uzamčení se sklopí. Citovat
Mildík Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Tak souputníci, sklápění zrdcátek je dobrá věc, otázkou zůstává, jak dlouho vydržej motorky. Trochu jinak, když auto zalarmuju, zrdcátka se sklopí, když ho odemknu, odklopí se, když zamknu, a omylem odemknu ,a když do 30 vteřin neotevřu dveře, auto se zamkne, ale zrdcátka jsou odklopený. Doufám, že nepíšu nějaký pítchoviny, mám už za sebou pár kámošů s čepicí Toť moja zkúsenosť Citovat
Ravel Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 :o Automaticky mi nikdy nešly! Musím ručně. :o Citovat
btl.a Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Mě to chodí přesně tak jak popisuje Mildík!!!!!!!! Citovat
somira Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Když zamknu, zrcátka se sklopěj, když zasunu klíček a nastartuji, zrcátka se otevřou... aktivace a deaktivace je podržením zavírání zrcátek na ovladači na dveřích... zvukový signál ... cinkne to.... Citovat
Ravel Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 bylo mi divný, když jsem to viděl na \"blbý\" 407, že to tak funguje a na mým ne. To hned zkusím, až dorazim domu. děkuji za pomoc Citovat
Mildík Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Ahojky, jestli pojedete do Šebetova, tak to tam když tak probádáme, je mi divný, že se odklopí až po zasunutí klíčku? Mě hned po aktivaci alarmu. Možná taky záleží na výbavě. Tak ať Vám to drandí Citovat
plaz Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 ja taky myslim ze zalezi co tam kdo mame Citovat
Mildík Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Tak jsem četl staženej manuál, a to automatický odklápění a vyklápění se aktivuje přitažením ovladače \"dozadu\" na 3 vteřiny. Tak to zkuste. Ten manuál jsem tady někde na stránce našel tak ať vám to drandí Citovat
Ravel Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 JÓÓ FUNGUJE TO! 807 dokáže i po roce překvapit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.