Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mám od nich na 307 a kvalitativně o 100% lepší než to, co nabízejí v Autokelly, kde jsem na 306ku musel ještě dovrtat nějaký dírky a přitom za poloviční cenu:super

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak už ten kryt mám a pasuje fakt přesně. Ještě budu shánět levý zadní podběh, protože jsem to měl pěkně zrezlý u držáku zadního pásu a musel jsem to nechat zavařit a vystříkat:(

Odesláno

ja mam kryt motora a asi ho vyhodim lebo sa my na tom len drži blato pri každom ukone to treba zhadzovat mne to drži cca 7 schraubov a skusim čo to bud e robit bez nehoa obtiažne sa toho blata odtial zbavuje a sa my skratka zda že viac škody ako osohu bude to ale mojimi cestami na chatu kto jazdi len krasny asfaltik tak asi v pohodke

Odesláno

kalio306: ten kryt tam má funkci ochrany motoru, hlavně to poznáš v zimě když se všude solí, tak veškerej bordel zachytí ten kryt.. jezdil sem asi 4 měsíce bez krytu a rozežralo mi to kabely k altíku..

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Idem ten kryt kupit nakolko po pol roku musim menit novy klinovy remen. Zachytili sa na nom kamienky, ktore poskodili remen. Skoda ze neviem nikde najst aj pravy bocny kryt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...