MHS Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 jaka zadni cira optika by mi sedla na mou 307mičku ve stribrne barve?a jake stranky byste mi doporucily? Citovat
GRiMx Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Původně zaslal: MHS jaka zadni cira optika by mi sedla na mou 307mičku ve stribrne barve?a jake stranky byste mi doporucily? http://www.tuningshop.cz/peugeot-3356/?departmentId:3356|Peugeot|pageId:3 tady něco najdeš... [upravil dne 28/6/09 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: MHS jaka zadni cira optika by mi sedla na mou 307mičku ve stribrne barve?a jake stranky byste mi doporucily? http://www.tuningshop.cz/zadni-svetla-peugeot-307-chrom-80361.htm Volil bych ten tuningshop.cz a nebo potom jukni sem >>> <<< jsou tady takový malý recenze [upravil dne 28/6/09 GRiMx] Citovat
MHS Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 kdyz zvolim svetla s LED budu muset koupit zarovky na led a prekopávat to?asi jo že? Citovat
Rejty Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 bože také hnusne svetla..chromy alobaly proste humus nejvetsiho kalibru dat to na auto...:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
antal Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: MHS kdyz zvolim svetla s LED budu muset koupit zarovky na led a prekopávat to?asi jo že? Nie,len prehodiš a je to. Citovat
Rejty Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: MHS i ty zarovky muzu mit puvodní? jou čeky ledky mas uz ve svetlech im plantovane:))))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.