Jenda 309 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Já jsem se docela zasmál škoda že pořady jako Fifth a Top gear nezkoušej napodobit u nás, hlavně s lidma co tomu opravdu rozuměj Citovat
wooody Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 jenom sem nepochopil proc ty smarty byli dva na sobe Citovat
zzipCZ Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 no zdřejmně kvuli ceně za jedno dva a tím pádem taky pro čtyři:D:D aspon tak jsem to pochopil:aut Citovat
Jenda 309 Odesláno 29. červen 2009 Autor Odesláno 29. červen 2009 Tam šlo o to, že ten maňas řek že to co v misubishi vymejšleli tak dlouho zvládne on hned a sotva za poloviční cenu. Zmáknul to no..... ale jak to skončilo to je vidět na konci :D Citovat
Voighta Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 ale málem se mu to povedlo ustát. :D Citovat
PnR Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 ved teraz u vas na ct alebo kde davaju top gear nie? aj ked sa mi zda byt zvlastne vysielat prvu seriu kde tam su modely ktore sa uz dlho nevyrabaju.. btw teraz zacala bezat 13 seria, vcera bola druha cast:roll Citovat
PnR Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 nj top gear su dost sialenci.. mam vsetky serie tie prve tri povedzme su este take obycajne oproti ostatnym, kde zacinaju mat rozne sutaze atd.. ale zas uz tam netestuju take bezne auta, ale to nevadi podla mna.. na bezne auta tam je fifth gear Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.