Butch Odesláno 3. červenec 2004 Odesláno 3. červenec 2004 Mají se točit sahary až do dosáhnutí určité teploty i po vypnutí motoru a vytahnutí klíčku ze spínačky? Mám pocit, že mi to dřív dělalo, ale teď mi sahary jedou jen pokud mám otočený klíček. Citovat
PESEK79 Odesláno 3. červenec 2004 Odesláno 3. červenec 2004 Ja si myslim,ze by se mely tocit i po vypnuti klicku,pokud je vysoka teplota vody,ale u meho diesla se taky netoci,kdyz vypnu motor.. Citovat
olda Odesláno 3. červenec 2004 Odesláno 3. červenec 2004 Mě se taky na ropákovi netočej,když vypnu klíček. Citovat
lexa Odesláno 5. červenec 2004 Odesláno 5. červenec 2004 Na mém traktorkovi taky ne a to jsem je teď kontroloval a spravoval.:papa Citovat
PESEK79 Odesláno 5. červenec 2004 Odesláno 5. červenec 2004 Dneska jsem zjistil,ze se mi vetraky toci i po vypnuti zapalovani.Jsou tak tiche,ze jsem je ani neslysel,sorry..Hrkni to na vypinac z kabiny,je to nejspolehlivejsi,nez nekde varit.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.