Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém, vjela jsem do díry a z toho mi přestaly svítit budíky, ale jen podsvícení budíků a podsvícení ovládání topení - takže to kde jsou žárovičky...ostatní jako ukazatel km, kontrolky např. klimy, světěl, všechny jdou i hodiny... nevíte co s tím, když to nebude pojistkama? díky za radu:papa

Odesláno

ooo neeee, za budíky nechci, tam se jen tak nedostanu hm? vyndavala sem je u 205 a tam mi to přišlo lehčí, ale tady nevim nevim...a ten reostat najdu kde? to je někde za tim kolečkem nastavování? děkujuuu

Guest servisman
Odesláno

chci se zeptat obrysový světla ti svítí mám na mysli vepředu?? pokud ne tak by to mohla býti i pojistka

jedině ten reostat vyndat a propojit zda to bude svítit čili změřit jestli je tam napětí

[upravil dne 27/6/09 honza406]

Odesláno

tak sem se zaběhla podívat pro jistotu a svítí jestli to sou teda parkovačky? :D mě právě svítí uplně všechno krom otáčkoměru, rychlosti, a těch okolo co tam jsou jako teplota a tak a ještě mi nesvítí podsvícení regulátorů topení...takže vlastně celý podsvícení protože i všechny kontrolky jdou:o

Guest servisman
Odesláno

takže bych mrkl na ten reostat nevím jak se vyndává ale zezadu by měl býti přívod a odvod,takže se podívat zda-li tam nevypadl drátek

našel jsem jen tento obr

post-0-14109607856028_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

takže bych zkusil dáti jinou pojistku F19 muže vypadat že je dobrá ale může mít blbý kontakt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...