Guest Dados88 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 zdravim ! mam problem koupil jsem 306 r.v. 1996 bez klicku na dálkove ovladani centralu.Musim tedy otvirat auto klicem (manualne). poradte nekdo co bude nejlepsi abych nemusel otvirat auto klicem nybrz dalkacem. Mam objednat klic nebo nekde koupit jinej nebo zakoupit celej central.Díky;) Citovat
Qcko Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Ak to auto central ma (len nemas ten kluc), tak kup uz komplet sadu s klucom na dialku, vyberies staru centralnu jednotku, pripojis tu novu a funguje to, pohladaj tu na fore, dost sa to tu riesilo, prerabka nie je nejako narocna a ked uz, tak ten vystrelovaci kluc je +...urcite nechod do Peugeot servisu, ci by ti nezohnali nahradnu dialku (zohnali, ale za take prachy, ze by si kupil este jeden P306 r´96:D)... Citovat
kmotrik Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Pokud vím tak cena centrálu s 2x dálkovým klíčem se pohybuje kolem 1000,- Nakódovat klíč podle toho papírku s kódem co je uvnitř klíče stojí kolem 3000,- takže já osobně bych neřešil a pořídil novej centrál s vystřelovacíma klíčkama OT: Taky mi nefunguje klíček, paradoxem je že odchází nejčastěji integráč co má v sobě zakódovanou matici pro změnu kódu ... díky tomu je \" plovoucí \" takže oprava nereálná. Jen novej Citovat
dolly1010 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Kup novej centrál. Nebuseš muset mířit na auto a navíc ta cena. Když se koukneš na Aukro, tak ty nejlevnější jsou kolem 500Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.