Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

synchronizace kodu?

Recommended Posts

Odesláno

zdravim ! mam problem koupil jsem 306 r.v. 1996 bez klicku na

dálkove ovladani centralu.Musim tedy otvirat auto klicem (manualne). poradte nekdo co bude nejlepsi abych nemusel otvirat auto klicem nybrz dalkacem. Mam objednat klic nebo nekde koupit jinej nebo zakoupit celej central.Díky;)

Odesláno

Ak to auto central ma (len nemas ten kluc), tak kup uz komplet sadu s klucom na dialku, vyberies staru centralnu jednotku, pripojis tu novu a funguje to, pohladaj tu na fore, dost sa to tu riesilo, prerabka nie je nejako narocna a ked uz, tak ten vystrelovaci kluc je +:super...urcite nechod do Peugeot servisu, ci by ti nezohnali nahradnu dialku (zohnali, ale za take prachy, ze by si kupil este jeden P306 r´96:D)...

Odesláno

Pokud vím tak cena centrálu s 2x dálkovým klíčem se pohybuje kolem 1000,-

Nakódovat klíč podle toho papírku s kódem co je uvnitř klíče stojí kolem 3000,- takže já osobně bych neřešil a pořídil novej centrál s vystřelovacíma klíčkama :)

OT:

Taky mi nefunguje klíček, paradoxem je že odchází nejčastěji integráč co má v sobě zakódovanou matici pro změnu kódu ... díky tomu je \" plovoucí \" takže oprava nereálná. Jen novej :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...