GRiMx Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Mirrae24 No prostě přiznej, že Panasonic je lempl a že nemůže být nic lepšího, než-li Clarion s Alpinem a všichni budeme spokojení :D:D Nemůže být nic lepšího než alpine a pioneer.... rozhodně ne clarion :D:D prostě o clarionu nikdy neřeknu nic pěkného... pro mě clarion krám Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 ja mam tento panasonic a jako spokojenost! hraje vsechno a mam pripojeny zesik se subacem a vse ok! http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia-bazar/panasonic-cq-c7305n/ Citovat
GRiMx Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Pllaša ja mam tento panasonic a jako spokojenost! hraje vsechno a mam pripojeny zesik se subacem a vse ok! http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia-bazar/panasonic-cq-c7305n/ to já mám o třídu vyší model, ale na tenhle jsem taky koukal Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 JO!Ja sem koukal na ten barevnej jenze byl jeste drahej a podle me to bylo zbytecny tak sem si poridil tento model!Jako nemuzu si stezovat!Hodne lidi nadava na panasonici a sony ale ja sem s panasonicem spokojen! Citovat
GRiMx Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Pllaša JO!Ja sem koukal na ten barevnej jenze byl jeste drahej a podle me to bylo zbytecny tak sem si poridil tento model!Jako nemuzu si stezovat!Hodne lidi nadava na panasonici a sony ale ja sem s panasonicem spokojen! aspoň někdo semnou souhlasí.... to že panasonic není v autoradiích tam, kde např. alpine neznamená,že neumí pěkně zahrát... zvláště tahle řada... Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 taky si myslim! Rikam!mam to pripojeny na zesik znacka nejaka neznama+subwofer clarion 300rms+peugeot origos repraky a jako mazec a bezproblemu! Citovat
GRiMx Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: Pllaša taky si myslim! Rikam!mam to pripojeny na zesik znacka nejaka neznama+subwofer clarion 300rms+peugeot origos repraky a jako mazec a bezproblemu! Ty origo repráky bych ale vyměnil Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 no! tak o basy se me postara subac! a jako nechrasti nikde repraky tak to zatim staci!Ted spis to vrazim do vzhledu auta ty penize!repraky zatim nehori! Citovat
Mirrae24 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 No dobře, tak už jste dva proti miliónu. (jenom aby jste viděli, jak to číslo vypadá 2:1 000 000:D) Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 nerikal sem ze panasonici sou nejlepsi ale zrovna tahle rada hraje ale dobre_!!Ja sam preferuju znacky jaky je clarion alpine _!! Citovat
Mirrae24 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Tak už je jenom jeden (1:1000 000) Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 no ale zas sem nerikal ze sou panasonici nejvetsi shity_! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Ale ved o to tu cele islo Ja som nehovoril, ze panasonic je uplne nej ****, Ale bavili sme se tu o tom, jak spravit kvalitny audio do auta, a proc kupovat panasonic za takovyhle penize, kdyz za to muze byt znacka radia, ktora je kvalitnejsi, a lepe zahraje. Inac sme celkem zabudli na Blaupankt, este ten by som dal do prvej 4 ky Citovat
Pllaša Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 no!zas ale s tou vybavou co mas za ty penize trebas v panasonicu tak se nesezenes apline nebo se to tezko schani_!!Jinac Blaunpukt uz taky neni to co driv_!! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně zaslal: Pllaša no!zas ale s tou vybavou co mas za ty penize trebas v panasonicu tak se nesezenes apline nebo se to tezko schani_!!Jinac Blaunpukt uz taky neni to co driv_!! Jakou prosimte vybavu ? Vzdit to ma navic mozna jen ten par barevnej display s otrasnym kontrastem. To je vybava ? A za cenu 9 tis, tu by ukazovan alpine i s malym LCD normalneho rozliseni ... Citovat
destiny Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Původně jsem se do tohoto vlákny nechtěl vkládat a ani znovu otevírat vyřešené téma, nicméně mi to nedalo. Takže 1. kdo dá za Panasonic 9.900,- je u mne blázen nebo spíš preferuje světelné efekty nad kvalitou reprodukce. 2. Pokud však ale uvažuje uživatel nad přehráváním MP4 a MP3 v pochybném bitrate, ve většině případů ukradených z internetu (čti v hrozné kvalitě, nízkým bitrate a převedeno do MP3 formátu amatérským způsobem), stačí mu rádio z tržnice za pár stovek. 3. pokud rádio připojuje k aparatuře, kde má zapojený zesilovač neznámé značky (viz. Pllaša) s Peugeot origo repro, chápu že je s Panasonicem spokojený, protože na takové aparatuře by to bylo stejně jedno, i kdyby měl HiEnd model od Alpine. Myslím, že nejvíce se k takovým tématům vyjadřují lidé, kteří nikdy neslyšeli opravdu kvalitní muziku v autě. Pozor, kvalitní neznamená hlasitá ani drahá!!! Kvalitní hudba zahraje velmi široký rozsah od nízkých frekvencí až po vysoké. Pokud ale skladbu nejprve někdo zkurví kompresí do MP3, kde jsou spodní a horní špičky ořezané, a ještě na 128 bitrate, nezachrání to ani kvalitní rádio. Neříkám, že neposlouchám MP3, ale většinu si dělám sám z origo CD a do patřičné kvality. A jestli někdo vyzdvihuje jako extra výbavu barevný display, na kterém mu jezdí formule, to už snad radši nebudu ani komentovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.