Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dutch

Pekna masinka,ja som tu tiez ako novacik aj ked toto forum citam uz asi rok adkedy som majitelom 307-cky.Ty si priamo z PK,lebo ja som.Inak vela stastnych km.

okres PK, inak \"dedina\" Jablonec, v PK som byval 10rokov, potom som sa ozenil a uz je zo mna \"dedincan\" :)

Odesláno
Původně zaslal: rct206

Pekna masinka,ja som tu tiez ako novacik aj ked toto forum citam uz asi rok adkedy som majitelom 307-cky.Ty si priamo z PK,lebo ja som.Inak vela stastnych km.

okres PK, inak \"dedina\" Jablonec, v PK som byval 10rokov, potom som sa ozenil a uz je zo mna \"dedincan\" :)

Tak to mas fajn lebo v PK sa Peugeoty kradnu a vykradaju jak na beziacom pase.Keby som vedel sem dat foto tak by si videl ako mi vykradli mojho milacika.Teraz parkujem v garazi-konecne.

[upravil dne 27/6/09 Dutch]

post-0-14109607857176_thumb.jpg

Odesláno

Tak to mas fajn lebo v PK sa Peugeoty kradnu a vykradaju jak na beziacom pase.Keby som vedel sem dat foto tak by si videl ako mi vykradli mojho milacika.Teraz parkujem v garazi-konecne.

tym parchantom by som ruky sekal! tu u nas si to odnasaju zväcsa skodovky a to tak 2krat do roka...

ja parkujem za branku, ma to aj alarm, a imobilizer, tak odist by asi neodisli bez \"povsimnutia\" :cool:

Odesláno

Tak tak su to hajzly,ale to je cely tento posraty svet taky.Setris prachy makas v robote a potom pride soplos co nerobi,len sa flaka a fetuje,vylomi ti zamok otvori kapotu odpoji baterku(to mu trva tak 10 sekund) a potom si robi co che.Dnes si uz kradez auta vytipuju,odsleduju kedy prides domov a tak.... potom je to len otazka casu kedy pride na teba rad.

tym parchantom by som ruky sekal! tu u nas si to odnasaju zväcsa skodovky a to tak 2krat do roka...

ja parkujem za branku, ma to aj alarm, a imobilizer, tak odist by asi neodisli bez \"povsimnutia\" :cool:

Odesláno

Ahoj, taky blahopřeji,

mám stejná kola akorát jsou po předchozím majiteli sem tam už drobet odřená :grr

Jinak interiér mám stejnej až na tu barvu budíků, mě osobně přijdou černá decentnější.

Tak ať slouží bez problémů co nejdéle!!!

Odesláno

Dutch: to ti ukradli aj airbag z volantu??? ...podla foto usudzujem

rct206: Jablonec je pekna dedina...poznam to tam...a poznam aj par ludi odtial....

[upravil dne 30/6/09 marisw]

Odesláno
Původně zaslal: marisw

Dutch: to ti ukradli aj airbag z volantu??? ...podla foto usudzujem

rct206: Jablonec je pekna dedina...poznam to tam...a poznam aj par ludi odtial....

[upravil dne 30/6/09 marisw]

ja ich tam zas vela nepoznam, byval som vedla v Budmericiach par rokov.... jedine tak rodinku.... ved asi to poznas aj ty, rano budicek, letis do roboty, pridem tak o 16tej, venujem sa malej (moj maly levik ma 11mesiacov) a potom ideme pomaly spat, cez vikend sa zas nieco upratuje a podobne.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...