Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Otáčky 405, tentokrát opět při volnoběhu

Recommended Posts

Odesláno

Vím, že bych tu možná někde našel odpověď, ale bohužel nemám čas tak dlouho lítat po NETu.

Rád bych věděl ,jaké by měly být otáčky při volnoběhu. Jak jsem zde vyčetl, píšete

tak okolo 1000?

Mě se drží ručička na 400 - 500,

není to málo? (možná taky proto to chcípá)

Předesílám, že jde o stříkačku...

Včera jsem tedy dle vašich úsudků tankoval natural98, jede to líp, míň to chcípá (takže poštelováníčko v servisu by mohlo to chcípání odstranit), a rozdíl poznala skutečně jen má peněženka :))

Odesláno

A ještě jedna věc mě trápí (resp. přijde mi to divný) -

při volnoběhu otáčky kolísají plus minus 100, takže tam mám chvilku 450, chvilku 550 - 600ot.

Je to normální, jak se starším peugeotům přisuzuje \"nekultivovaný chod\", nebo by to nemělo být, jde třeba hůř jeden válec???

A zajímalo by mě, jak váš stroj reaguje na nerovnosti na vozovce - mě se zdá, že je docela dost hlučný - takže nevím, zda je to tím, jak je 405 těžký, nebo tím, že už je \"vymlácený\"...

Předem dík

Odesláno

Serizeni volnobehu se provadi sroubkem, kterej je na obrazku oznacenej sipkou. Jde to naprosto v pohode sestelovat behem minuty:) (neco jinyho je kolisani otacek,..to tim samozrejme neopravis)

400-500 otacek je moc malo. Me to chcipalo i pri 700. A taky proto ti to asi kolisa.

729_5.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...