Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

První znám, klasika :D

Druhý trošku mazec. Zdálo se že v autě hulila. Fakt kráva. Asi neví že benzín hoří! Měla to aspoň uhasit. U každej benzíky je hasičák

Třetí jsem trošku nepobral, ale podle názvu asi někdo nastartoval. Nejdřív jsem myslel že si sednul pták na kameru, pak jsem myslel že je to halon a jak padla mlha tak jsem zjistil že to byl asi prášek :D Asi docela sranda pod tím stát :D

Čtvrtý je spíš smutný. A ta hudba to umocňuje. Jak jde vidět, tak řidička neumí točit volantem

Pátý taky znám. Osvědčenej trik co udělat když je drahej benzín :D Jinak, ten chlap to tím stolkem pěkně schytal :bojim

Šestý video...co k tomu jen říct? Snad jen: \"Hlavně v klidu, nikam nespěchej, vždyť nehoří...\" :D Ten konec byl fakt záludnej :D

Odesláno

Taky mě to napadlo. Ale zdálo se mi že sem viděl jak hulí (když se válela v autě). Tak sem myslel že má retko v ruce a nějakej ten výpar a je to. Ale asi to bude ta statika. Máš u mě bod ;)

Odesláno

Pri tej zenskej s tym ohnom je to uplne typicky pripad...material svetra + hlupe vyvalovanie v aute pocas tankovanie, nech je naboj riadny a hlavna zenska chyba pri vystupovani, ze sa nechyti auta, aby sa \"nezaspinila\":D...ako z ucebnice \"Toto nerobte pri tankovani\":aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...