Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zkrátka...rožnula se mi kontrolka a nevim co znamená ...je žlutá je to kolečko a po stranach 3 přerušované čárky ...tipnul bych to tlouštka brzdového obložení..je to možné?

Odesláno

jak rika kovi kolecko a 3 carky z obou stran...ale je zajimave ze mi to problikavalo a pak rozlo kdyz sem sa vytacal ...cufal do kopca a tak...pak auto stalo a druhy den sem jel a za celu dobu jizdy nic a to sem jel z ostreho kopce a schvalne sem trosku vic dupl po brzde a nic ani neprobliklo..takze spis esi to neni jen priprava a NEJAK sa to proste rozlo jinak brzdy delane pred 2 rokama

Guest servisman
Odesláno

opotřebení destiček a svítí jen pokud brzdím /406/ ono taky může býti narušen drátek od destiček dotýká se kostry a tím pádem pak taky svítí

zde ta kontrolka

[upravil dne 24/6/09 honza406]

Odesláno

bocne airbagy mas operadle sedacky z boku z vonkajsej strany. Su zasite, nie je ich vidno, ale daju sa nahmatat myslim a sedacka by mala byt zboku oznacena logom airbag.

Pri rozsvieteni hladoveho oka by tam malo byt cca +/- 6l nafty. Ale je to len odhad

[upravil dne 24/6/09 marko306]

Odesláno

no to nwm, možná víc ptž já mám 1.6 benzín a na rezervu sem najol 131.9 km a pak došel benzín....naštěstí sem měl kanistr páč sem to zkušal kolik to dá na rezervu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...