Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové... Ml bych takový dotaz. Stal jsem se novým majitelem 307SW. Zatím max spokojenost! Ale je tady pár vecí, kde nejsou :-)

1. Jak mám vytáhnout CD changer, nechce mi nacítat CD, tak ho chci zkusit opravit.

2. Nevím jak se ovládá tempomat, tak kdyby mi to nekdo mohl ríct, nebo pokud existuje knízka Jak na 307SW, tak mi reknete kde stáhnout :-)

Díky moc, to bude asi zatím vse... :myslim

Odesláno

Ahoj, tak vitaj v clube. Prajem vela stastnych a beznehodovych km. ale k tvojim dotazom:

1. CD changer som ja prvy krat vitahoval tak ze som strcil 4 spajdle do tych otvorov ktore su na changeri a potom s tenkymi dvoma srobovacikmi vytiahol von aspon o 5 mm changer a potom som uz nepotreboval na to tie spajdle radio islo v pohod von. Ale potom som si spravil z hrubeho drôtu take dve Ucka ktore presne pasuju do tych dierok a tak to tam len strcim a potom len trosku nahnem od seba a radio ide nadherne von.

2. skus pozriet na strankach peugeotu je tam navod na kazde auto a aj podla roku vyroby. tu je link:

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

Inac ak by si chcel tak mozem niekde nahrat aj knizku Peugeot 307 Jak na to.

Odesláno
Původně zaslal: Micky99

Ahoj, tak vitaj v clube. Prajem vela stastnych a beznehodovych km. ale k tvojim dotazom:

1. CD changer som ja prvy krat vitahoval tak ze som strcil 4 spajdle do tych otvorov ktore su na changeri a potom s tenkymi dvoma srobovacikmi vytiahol von aspon o 5 mm changer a potom som uz nepotreboval na to tie spajdle radio islo v pohod von. Ale potom som si spravil z hrubeho drôtu take dve Ucka ktore presne pasuju do tych dierok a tak to tam len strcim a potom len trosku nahnem od seba a radio ide nadherne von.

2. skus pozriet na strankach peugeotu je tam navod na kazde auto a aj podla roku vyroby. tu je link:

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

Inac ak by si chcel tak mozem niekde nahrat aj knizku Peugeot 307 Jak na to.

Tie učka som si spravil aj ja, sikovna to vec :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...