Uncheget Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Zdravím mam Peugeot 406 r.v 2004 a dnes jsem trefil diru a od te doby mi nejde vyndat CD s radia (Clarion)normalne hraje akurat kdyz chci to CD vndat tak v radiu jenom neco cvaka. Muze mi nekdo poradit jak ho dostat ven nebo jedina moznost rozebrat radio? Dekuju Citovat
Osvi Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Ahoj lidi, můj problém spočívá v přehrávání CD. Pokud auto stojí a není nastartované, tak lze přehrávat skladby z CD bez problémů, jakmile však nastartuji, tak si z CD neposlechnu ani hlásku. Rádio jsem již měl asi u dvou opravářů autorádií a oba tvrdí, že je v pořádku a funkční. Jedná se o rádio v Peugeotu 406 r.v.2003 Clarion na CD tuším, že typ PU-2184. Žeby vadný laser, který čte pouze když nejsou vibrace??? Nevíte o někom, kdo by dokázal opravit toto rádio?? Nechci kupovat jiné, originál mi vyhovuje. Případně bych koupil, pokud někdo má na prodej funkční!!! Díky za rady Citovat
lukinnek Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Uncheget : je to možná blbá rada,ale mě pomohla;) vzal jsem si ještě jedno cd a vložil ho do radia a dal eject a bylo vyřešeno Nekecám,opravdu !!! Ale pokud nechceš riskovat,tak to raději nezkoušej a vy ostatní mi tuhle radu promiňte ale je to pravda. P 206 Clarion před měsícem. Citovat
peugeot09 Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Asi jsem jediný blbec, co kvůli zaseknutému CDčku rozebral celé rádio, vyndal mechaniku a následně vyndal samotný disk. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. prosinec 2009 Odesláno 29. prosinec 2009 Nejseš sám, já to tak taky dělám. Citovat
Leonidas Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 skus vybrat radio, precistit optiku a radio by malo ist. Mne to cistenie pomohlo. Bezalo asi 2 tyzdne a potom zase som musel precistit. A potom ma to uz nebavilo tak som kupil nove radio Citovat
Osvi Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Optika je vyčištěná.....Nějaké další rady?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.