Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mam Peugeot 406 r.v 2004 a dnes jsem trefil diru a od te doby mi nejde vyndat CD s radia (Clarion)normalne hraje akurat kdyz chci to CD vndat tak v radiu jenom neco cvaka. Muze mi nekdo poradit jak ho dostat ven nebo jedina moznost rozebrat radio? Dekuju

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj lidi,

můj problém spočívá v přehrávání CD. Pokud auto stojí a není nastartované, tak lze přehrávat skladby z CD bez problémů, jakmile však nastartuji, tak si z CD neposlechnu ani hlásku. Rádio jsem již měl asi u dvou opravářů autorádií a oba tvrdí, že je v pořádku a funkční. Jedná se o rádio v Peugeotu 406 r.v.2003 Clarion na CD tuším, že typ PU-2184.

Žeby vadný laser, který čte pouze když nejsou vibrace??? Nevíte o někom, kdo by dokázal opravit toto rádio?? Nechci kupovat jiné, originál mi vyhovuje. Případně bych koupil, pokud někdo má na prodej funkční!!!

Díky za rady

Odesláno

Uncheget :

je to možná blbá rada,ale mě pomohla;)

vzal jsem si ještě jedno cd a vložil ho do radia a dal eject a bylo vyřešeno :D

Nekecám,opravdu !!! Ale pokud nechceš riskovat,tak to raději nezkoušej a vy ostatní mi tuhle radu promiňte :papa

ale je to pravda. P 206 Clarion před měsícem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...