Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den.Mám problém s mým peugeotem 306 r.v.97 1.4l kombi.Když nastartuju nechám chvilku běžet motor,pak se rozjedu a auto jako by se dusilo a pochvilce vystřelí.Po rovině jede dobře,ale jakmile se objeví kopec nebo i mírnej kopec ztrácí výkon.Jedu 80km/h a 3000ot. a dál už mě to tak nejak nechce pustit dál a mám nohu až na podlaze.Díky za odpověď.

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

no výfuk jakoby bublá kdyby tam byla díra,ale až na ten katík mám vše nové.taky jsem na nej myslel,protože tam je asi ještě původní a nedavno mi šel hodně spálenej olej do výfuku kvůli guferkám na ventilech a docela hodně takže může bejt fakt v čudu:nevim

• O 2 měsíce později...
Odesláno

zdravim me to dela taky do 3000 ot. jede jak steklej ale pak mi to pripada ze se mu moc nechce,otacky nechtej nejak nahoru. Takovy jako by se dusil nebo coz. svicky jsou oki nedavno jsem na ne koukal. nemohlo by to byt nejak zaneseny vstrikovani??? Dik za radu

Odesláno

ja mam 1.6 hdi 2006 a dela mi to same co vam...do 3000 ot to tahne a pak to je line...vic jak 130 z toho nevytahnu nevite cim to muze byt? ze by Fap?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...