Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pp205

Původně zaslal: Milhaus65

Pro JBL jsou jiné čísla. Například repro do dveří klasika 270 kč , JBL 900 kč.

jj ale identicke jak prdel na hrnec i vykonem sou stejne, proto jsem je u sebe ani neprehazoval a hraje to stejne jako s (JBL) Ps: jbl napis mi chybi (ale je objednan) :-)

Stejné nejspíš budou kvůli umístění,(velikosti,hloubky)Měli by mít ale jinou kmitočtovou charakteristiku.Nechce se mi pořád věřit, že jsou indentické s základními repro.Chtělo by je vzít do zkušebny a porovnat oba repráky na kmitočtové charakteristice.Jinak se tady můžem do nekonečna jen dohadovat:aut

[upravil dne 24.7.09 Zipík]

Odesláno

Zipík: je velice zajímavé, jak máme hodně podobné názory. Samozřejmě rozměry, výkon mohou souhlasit, ale jak píšeš kmitočtová charakteristika, citlivost, zkreslení a hlavně také konstrukce repro budou asi trochu jinde. Originály jsou v plastovém koši, i když někdo může namítnout, že dnes jsou již plasty na velmi vysoké úrovni, ale kovový koš je kovový. Dále materiál membrány, originál je papír - to má zase vliv na zkreslení atd, atd. Prostě ať si pánové nechají origo repráky, ale já jsem po výměně za Pioneery subjektivně cítil velký rozdíl. Samozřejmě, kdo má opravdu vysoké nároky na kvalitu hudby, bude to řešit jinak. Ovšem za jinou cenu anebo za velké laborování. Mě tato volba připadala jako dobrá vzhledem k nákladům, vynaložené práci a výsledné kvalitě.

[upravil dne 24.7.2009 HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...