Bártík Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Zdravím všechny. Mám dotaz - má 309, obsah 1,1 benzín, r.v.93 ve výfuku katalyzátor:myslimDíky za odpověď Citovat
N3R3Z Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 nebylo by nejjednodušší mrknout pod auto? ... teda pokud se jedná o tvoje auto ale jinak by tam katalyzátor být měl Citovat
pastorek Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Katalyzátor som k tomu motoru nenašiel ale lambda sondu ano, takže by malo mať. Citovat
Bártík Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 Je to pro mého otce, takže pod autem jsem nebyl (bydlí jinde), ale není důvod Vám nevěřit. Potřebuje koupit poslední díl výfuku a v prodejně mi řekli, že jsou 2 druhy s a bez katalyzátoru, proto jsem se chtěl poradit s Vámi. Tady mi vždy dobře poradili, takže není co řešit:super Citovat
pastorek Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Len tak zo zvedavosti som pozeral ten výfuk. Zaujímavé na tom je že v jednom obchode (auto kelly) uvádzajú pre tento motor výfuk s katalyzátorom i bez a koncový diel je rozdielny. V druhom (vyfukyonline) to síce rozlišujú tiež ale koncový diel je rovnaký. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 nebo se podívej na servicebox a podle VIN ti najede co máš v autě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.