a.l.k.a Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 nevite nekdo jestli jdou vzajemne zamenit ty plastova oblozeni co jdou od palubky az za rucni brzdu? jedna se mi o ty tri varianty viz nasl. foto [upravil dne 20/6/09 a.l.k.a] Citovat
Creams Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Měl jsem variantu 3 a teď mám variantu 1 a sedlo to bez jakýchkoliv úprav... Citovat
a.l.k.a Odesláno 20. červen 2009 Autor Odesláno 20. červen 2009 to jsem chtel presne vedet! ..a ja je to tam s tim popelnikem? to se mi tam nejak nepozdava..a pak jeste dole to topeni, to taky vsechno pasne v poho? Citovat
marko306 Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 s tym kurenim neviem ako to je a je to tam aj s tym popolnikom. Ten stred sa vlasne sklada z dvoch casti predok a ta cast co je okolo saltpaky tesne za popolnikom je druha cast. Citovat
stanley-zdenda Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 dá se to bez problémů prohazovat.. já sem měl taky 3.variantu a ted mam variantu 1 a všechno sedne přesně.... topení je v caiku.. popelníky u modelu 2a3 sou schovaná zespod palubky dežto model1 ho má pod tou přihrádkou.. Citovat
milan78 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 zdar ja som menil povodne drevo daval som c1 a tusim som mal trable so zapalovacom bolo tam ine uchytenie aj zapojenie bolo to treba prerabat.... Citovat
a.l.k.a Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 no ja si myslim ze se asi musi menit i ten panel s hodinama ne? Citovat
stanley-zdenda Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 pokud náš verzi 2nebo3 a chceš verzi 1 tak by se měl měnit i panel s hodinama....já sem to ale nedělal..zásuvku zapalovače ve svým autě nemám teda vůbec...možná jí pak časem někam dodělam ale kdo ví co mě ešte napadne v interiéru předělat...ale pokud si tam dáš ten novej panel na starej model tak bude problém s elektrikou tuším...nový modely maj ovládání mlhovek u volantu kdežto starý modely to maj na tom středovým panelu... [upravil dne 22/6/09 stanley-zdenda] Citovat
a.l.k.a Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 no to je prave ten problem. zapalovac nutne potrebuju kvuli navigaci. neresil tu vymenu nekdo? jinak diky za rady Citovat
stanley-zdenda Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 no jedině tu zásuvku někam přesunout... mě napadlo zrušit tu odkládací mističku nad zadním popelníkem a tam udělat takovej malej panel (už mam na to dokonce doma vybroušenej hliníkovej díl) a na ten si přenést tu zásuvku zapalovače.. Citovat
a.l.k.a Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 a co takhle vyriznou to v te spodni prihradce aby to slo vyklapet? neslo by? kazdop. jsem to nevidel tak nemam predstavu.. Citovat
Qcko Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Ja mam dorobene 2 zasuvky namiesto popolnika, vyhodu som mal v tom, ze om to lahko napojil na origo zapalovac... ...ale myslim, ze miesto na pripojenie by si nasiel lahko, je to elegantne, mam to zavrete, nie je ich vidiet a ked potrebujem, tak lahky pristup:super Citovat
a.l.k.a Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 tak to ja dobrej napad! akorat nevim jestli to zvladnu napojit.. Citovat
Qcko Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 No staci ti kostra a nejaky +, ideal priamo od poistiek a rovno to hnat cez poistku:super...je jasne ze to nie je praca na par minut, ale ked sa clovek pohra, tak to funguje;) Citovat
a.l.k.a Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 a co nastavit ty origo draty hmm? Citovat
Qcko Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 No ja to mam samozrejme napojene na original draty, ale ked ty zapalovac nemas (aspon na obrazku nevidim:mad:), tak to treba natiahnut...a ak tam uz zapalovc mas, tak nie je co riesit:super, potom je to uplna brnkacka:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.