Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevite nekdo jestli jdou vzajemne zamenit ty plastova oblozeni co jdou od palubky az za rucni brzdu? jedna se mi o ty tri varianty viz nasl. foto

[upravil dne 20/6/09 a.l.k.a]

post-0-14109607719832_thumb.jpg

Odesláno

s tym kurenim neviem ako to je a je to tam aj s tym popolnikom. Ten stred sa vlasne sklada z dvoch casti predok a ta cast co je okolo saltpaky tesne za popolnikom je druha cast.

Odesláno

dá se to bez problémů prohazovat.. já sem měl taky 3.variantu a ted mam variantu 1 a všechno sedne přesně.... topení je v caiku.. popelníky u modelu 2a3 sou schovaná zespod palubky dežto model1 ho má pod tou přihrádkou..

Odesláno

pokud náš verzi 2nebo3 a chceš verzi 1 tak by se měl měnit i panel s hodinama....já sem to ale nedělal..zásuvku zapalovače ve svým autě nemám teda vůbec...možná jí pak časem někam dodělam ale kdo ví co mě ešte napadne v interiéru předělat...ale pokud si tam dáš ten novej panel na starej model tak bude problém s elektrikou tuším...nový modely maj ovládání mlhovek u volantu kdežto starý modely to maj na tom středovým panelu...

[upravil dne 22/6/09 stanley-zdenda]

Odesláno

no jedině tu zásuvku někam přesunout... mě napadlo zrušit tu odkládací mističku nad zadním popelníkem a tam udělat takovej malej panel (už mam na to dokonce doma vybroušenej hliníkovej díl) a na ten si přenést tu zásuvku zapalovače..

Odesláno

Ja mam dorobene 2 zasuvky namiesto popolnika, vyhodu som mal v tom, ze om to lahko napojil na origo zapalovac...

...ale myslim, ze miesto na pripojenie by si nasiel lahko, je to elegantne, mam to zavrete, nie je ich vidiet a ked potrebujem, tak lahky pristup:super

Odesláno

No staci ti kostra a nejaky +, ideal priamo od poistiek a rovno to hnat cez poistku:super...je jasne ze to nie je praca na par minut, ale ked sa clovek pohra, tak to funguje;)

Odesláno

No ja to mam samozrejme napojene na original draty, ale ked ty zapalovac nemas (aspon na obrazku nevidim:mad:), tak to treba natiahnut...a ak tam uz zapalovc mas, tak nie je co riesit:super, potom je to uplna brnkacka:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...