Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo tip na sportovní výfukové potrubí od svodů po koncový tlumič na S16ku? Požadavky: komplet nerezové, se sport katem a otvorem pro lambdu. Případně nějakou firmu, která by to zvládla vyrobit. Díky za rady:papa

Odesláno

O firme \"demon kolín\" sa bavili chlapci na tuning foru,boli tam aj nejake fotky ich vyrobku a to ma totalne odradilo.Ale nechcem kecat o firme o ktorej nič neviem.:ticho

Odesláno
Původně zaslal: antal

O firme \"demon kolín\" sa bavili chlapci na tuning foru,boli tam aj nejake fotky ich vyrobku a to ma totalne odradilo.Ale nechcem kecat o firme o ktorej nič neviem.:ticho

Taky o nich vlastně nic nevím. Jen jsem koukal, že dělají zakázkovou výrobu, tak jsem to nadhodil, jako jednu z možností...

Odesláno

to jan07, jaky mas r.v.?

Jinak psal jsem do Krámský autosport a tam mi to vyčíslili na 70-80 tisíc:D Takze to jsem hned zamitnul:D Verim ze to bude spocitane a presne site, ale tolik penez za to fakt nedam:) Navic se mi podarilo sehnat kontakt na nejakyho borce z pugsportu v UK a melo by to jit poresit...takze snad bude pugsport gr. N:super

Odesláno

Dnes jsem omotaval svody thermotecem, nebyla to tak hrozna prace, jak jsem si myslel. Jen mam ruce popichane jak kdybych hon_l kaktus:D:D Az to uschne, tak je jeste striknu sprejem a bude to hotove:roker Uz jen montaz, ale stale cekam na vyfukove potrubi:(

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...