brade Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Dnes jsem zamkl auto dálkáčem, přidržel a začala se dovírat okna - k mému zděšení se ale jedno zadní dovře, zavrže a pak sjede do cca poloviny. Zkoušel jsem si s tím hrát, nakonec jsem problém vyřešil zablokováním a odblokováním tlačítek oken na zadních dveřích, je po problému. Ale zděsilo mě to, kdybych to nechal někde stát, člověk se do toho bez problému dostane. Stalo se to někomu z vás, víte jak tohle vyřešit? Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Mě někdy zablbla těsnící guma právě u zadních levých dveří...okno do ní zajelo nedovřelo se úplně bo mi tu gumu skříplo a proto mi zase sjelo dolů...je to pojistka proti skřípnutí třeba dítěte,ruky,psa čumícího ven z okna atd. Mrkni jestli při zavírání právě toho okna nebrkne okno do těsnící gumy..... [upravil dne 18-6-09 Přema] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 chudinka Aša, že tys to na ní zkusil...? Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 :D:D:D:bojim:bojim to bych tam radši strčil hlavu já.....;) Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Tak, tak, zkontroluj co ti způsobuje odpor před dovřením okna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.