Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj panove mam docela problem s nadrzi. Nejakej kre--n mi prezizl hadicky od nadrze k motoru. Usetril mi aspon vypouste zvodnateleho benzinu. Ale co stema hadiceme? Nema je nekdo? Levne? A musim vyndat nadrz?

Odesláno

Jestli myslis ty pod autem, tak to jsou kovove trubicky :myslim. Jen maly kousek shora od nadrze (od cerpadla) pod auto vedou gumove hadicky.

A jak jsi poznal, ze jsou preriznute? Jestli tam mas jen nekde flek v okoli nadrze, tak to budou spise brzdove trubicky, ktere jsou tazene nad nadrzi. V tech mistech se drzi vlhkost a casto tam uplne proreznou.

[upravil dne 17.6.09 Mitja]

[upravil dne 17.6.09 Mitja]

Odesláno

Ja je nemenil, ale rekl bych ze to jen odpojis nahore u cerpadla, odpojis dole pod autem z tech trubek.. a normalne vytahnes ven.. pak prostrcis shora nove, nasadis a stahnes nahore, a nasadis a stahnes dole.

No akorat si dej bacha at neshoris, protoze ti z toho bude cakat benzin/nafta.. pokud mas benzinaka, tak by to pak melo jit po chvili normalne nastartovat.. pokud mas naftaka, tak budes muset jeste odvzdusnovat palivovou soustavu.

[upravil dne 18.6.09 Mitja]

Odesláno

Já tyhle hadice měnil u naftalína a nic moc. Jsou tam tak zajímavě provlečený. Nakonec jsem si přivázal novou hadici na tu starou a při vytahování té staré se rovnou protáhla nová. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...