Paris Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Ahoj panove mam docela problem s nadrzi. Nejakej kre--n mi prezizl hadicky od nadrze k motoru. Usetril mi aspon vypouste zvodnateleho benzinu. Ale co stema hadiceme? Nema je nekdo? Levne? A musim vyndat nadrz? Citovat
Mitja Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Jestli myslis ty pod autem, tak to jsou kovove trubicky . Jen maly kousek shora od nadrze (od cerpadla) pod auto vedou gumove hadicky. A jak jsi poznal, ze jsou preriznute? Jestli tam mas jen nekde flek v okoli nadrze, tak to budou spise brzdove trubicky, ktere jsou tazene nad nadrzi. V tech mistech se drzi vlhkost a casto tam uplne proreznou. [upravil dne 17.6.09 Mitja] [upravil dne 17.6.09 Mitja] Citovat
Paris Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 Popravde sem si auto zvedl. A trubicky ty gumove byli opravdu prerizile. A jsou tam dve hadicky gumovi Citovat
Mitja Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Tak to musel udelat nejaky inteligent, ze ti to preriznul . Vim presne jake myslis, ale myslim ze nove taky nebudou nejak zvlast drahe. Citovat
Paris Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 A neni to nijak slozity se tam dostat? Citovat
Mitja Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Ja je nemenil, ale rekl bych ze to jen odpojis nahore u cerpadla, odpojis dole pod autem z tech trubek.. a normalne vytahnes ven.. pak prostrcis shora nove, nasadis a stahnes nahore, a nasadis a stahnes dole. No akorat si dej bacha at neshoris, protoze ti z toho bude cakat benzin/nafta.. pokud mas benzinaka, tak by to pak melo jit po chvili normalne nastartovat.. pokud mas naftaka, tak budes muset jeste odvzdusnovat palivovou soustavu. [upravil dne 18.6.09 Mitja] Citovat
chotemicak Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Já tyhle hadice měnil u naftalína a nic moc. Jsou tam tak zajímavě provlečený. Nakonec jsem si přivázal novou hadici na tu starou a při vytahování té staré se rovnou protáhla nová. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.