Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

nedavno sa na nasom aute menili sviecky, olej + olejovy filter, rozvodovy remen.

Mozu tieto veci nejako ovplivnit spotrebu?

totiz po odjazdeni asi 2 nadrzi sa mi zda ze dojazd sa mi znizil zhruba o 100-150km pri rovnakom style jazdy.

povodne sviecky boli jemne scernete, pokryte jemnou vrstvou nejakeho prasku, co sa tyka vykonu nepocitujem ziaden rozdiel..

napada niekomu cim to moze byt?

Odesláno

Nesprávna tepelná hodnota sviečky môže ovplyvniť spotrebu. Píšeš že pôvodné boli sčerneté. Ak to bolo po jazde zo zohriatym motorom tak by to svedčilo o studenej sviečke.

Odesláno

no praveze vobec netusim, v autokelly som povedal co mam za motor a dobry ujo mi dal sviecky a remen..

btw na povodnych bolo este logo peugeot takze asi mali dost za sebou, ale zmenu tahu/vykonu ozaj necitit

Odesláno

Já jsem pozoroval podobnou změnu. A to jsem jen vyměnil svíčky. Akorát mě se dojezd zvýšil (snížila se spotřeba). Teď mám svíčky NGK.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no, podarilo sa mi na cca 57l najazdit mierne nad 850km, takze som uz spokojny :)

dalo by to mozno aj kolo 900 mozno viac, ale spociatku som nesiel velmi na spotrebu:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...