Vydrýsek Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Lidi, co může být když mi \"vrčí/píská\" prostě dělá kravál servo...a nejen v krajní poloze, ale když na místě třeba točím koly... to to dělá nejvíc, za jízdy to tak neslyším. Začalo to během posledního týdne. Funguje pořád stejně, jen víc klesnou otáčky motoru, na nějakých 500 (možná i to jen ten divnej zvuk, jak jakoby motor houpne) Citovat
marko306 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 pravdepodobne budes mat zle dosponovany remen alebo uz vytahany. Ako das do zaberu servo(tocenim volantu) tak ho zatazis a zacne ti piskat remen, o to viac ked motor je na volnobehu. Alebo ak ti piska priamo v servocerpadle tak sa mohol upchat usadeninami niektory kanalik a tym musi servo vyvinut väcsi tlak cez ten užší priestor a piska to [upravil dne 14/6/09 marko306] Citovat
marekb26 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 mne to robilo podobne ked som tocil volantom na volnobehu na plno do prava alebo lava zacalo to strasne piskat mal som druhe servo tak mi ho prehodili a uz je v pohode Citovat
Washut Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Původně zaslal: marekb26 mne to robilo podobne ked som tocil volantom na volnobehu na plno do prava alebo lava zacalo to strasne piskat mal som druhe servo tak mi ho prehodili a uz je v pohode jj taky mi to ted začalo dělat (sice jen občas) čím to je víte ? Citovat
Vydrýsek Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 řemen volný nemám, ten nepíská, spíš bych ten zvuk přirovnal, když pracuje bagr (nebo nějaká jiná mašina s hydraulikou) a je v záběru, zatížená, tak jakoby zaskučí... Citovat
Vertex Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 No asi to servo odchází. Máš dost kapaliny? Dělá to pořád nebo jen občas? Bejvá tam totiž problém s klapkou v čerpadle, která se nevrací Citovat
Maldr Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 to bude asi klinak volny ja jsem to ted delal povolis tri srouby napnes a jedes. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.