Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 LEV: Limited Edition by Voighta - téměř hotový Dip

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

tyhle lízátka se Renckům fakt povedly. :super .

5,5 to bych už nevjel do práce přes vrata,já už níž nepůjdu. :D:D

ja uz stejne nevjedu na zahradu..tak parkuju pred barakem.-Dtak je mi to jedno:P

Odesláno

306gti6 : jo v pohodě,jen se musí na bocích zkrátit asi o 6cm.Je to materiál něco mezi gumou a plastem,takže je to dobře tvarovatelný.

volvik: zadní jde pomalu,v práci už moc času teď nemám,navíc má dorazit šéf,tak snad příštý týden bude lepší.

Tady je dnešní fotka,střed je hotov,ještě jsem dodělával opět vršek,páč jsem měl obavy že by to popraskalo.

A zbývá se poprat se spodkem :D

post-0-1410960771057_thumb.jpg

Odesláno

bál bych se, aby ta spodní část nezačala praskat. Podle mých zkušeností stačí jedno opření a hromada práce je v tahu:(

Jinak se to začíná zajímevě vyvíjet;)

Odesláno

309GT : bude to tak o 6 cm

Kvasky: s kolama jsem se taky bál že je hned vorvu ze všech stran,ale zatím bez problémů,člověk musí jezdit opatrnějc :)

[upravil dne 19/6/09 Voighta]

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

309GT : bude to tak o 6 cm

Kvasky: s kolama jsem se taky bál že je hned vorvu ze všech stran,ale zatím bez problémů,člověk musí jezdit opatrnějc :)

[upravil dne 19/6/09 Voighta]

a když top řechne,tak bych koupil jeste jednou s varil svareckou na plasty:)))))))))) prace dobra..uz sem zvedavy na auto s timhle

Odesláno

S nárazníkek už se blížim do finále zbývá mi už je kousek,zítra dám foto.

Dostal jsem jeden takový nápad na úpravu zadních světel.

Atest na to asi nezískám :D ,budou sloužit jako srazový světla,nechci se hádat s policajtama :)

Pro rýpaly,základní vlasnost světel zůstala zachována co se týče obrysovek,brzdových světel,blinkrů mlhovky i zpátečky ( akorát svítí červeně ).

Mám totiž jedny náhradní kabely co jsou k tuningovým světlům.Stačilo je jen správně zasunout do správnýho otvoru.

post-0-14109607832678_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...