Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 LEV: Limited Edition by Voighta - téměř hotový Dip

Recommended Posts

Odesláno

X-DEJV : Díky

Dneska jsem nalepil folii na střechu a byl to pěknej opruz. Tohle jsem dělal poprvý a naposled :bacha

Hotová je i maska bez znaku a na zadek jsem dal 6mm podložky protože ty zadní kola byly nějaký zalezlý a pořídil nový stěrače.

Teď se hrabu v elektrice nějak zlobí zadní světla.

[upravil dne 26/8/13 21:28 od Voighta]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mna by uz len jedna vec zaujimala:

\"V prípade, že k zmene farby vozidla dôjde nalepením fólie, čo navonok pôsobí dojmom inej farby, než je pôvodná farba, tak v tomto prípade možno konštatovať, že sa jedná o zmenu farby vozidla, a je potrebné vykonať zmeny v evidencii vozidiel a vykonať zápis zmeny farby do dokladov vozidla. \"

Pisu, ze \"navonok pôsobí dojmom inej farby\". Ak mam v technicaku Seda Metaliza a zmenim to na Seda Matna, posobi to dojmom inej farby?

Odesláno

nevim jak je to na slovensku ale u nás bych rozdíl mezi šedou matnou nebo metalizou neřešil :)) ale i tak stačí dojit na uřad a nechat změnit barvu vozidla myslym že to sralo kolem 350kč nic vic

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Lud3k : Díky :) celý jen sprejema, jejich spotřebu jsem psal někde výš. Není to úplně 100% jako kdyby to člověk dělal pistolí. Ale jelikož jsem to dělal vžycky tak 2-3 hodinky volnýho času co se někdy naskytl tak to bylo jednoduší než shánět kompresor + pistoli, naředit, nastříkat a vyčistit.

Odesláno

NO prave jsem se dival na fotky escape6 lakovali FORD ORION na parkovisti nekde:D antracitouvou barvou a taky parada a neveril jsem vlastnim ocim ze to lakovali sprejem..

CHci se zeptat jak to kryje opravdu to vypada skvele gratuluju moc chvalim. CHtel bych bilou lesklou od foliatecu.

A mam docela stoho strach jak to bude kryt nebo jak se stim zachazi

Odesláno

lud3k

Já to dělal před garáží a některé části v garáži ( nárazník, prahy , blatníky , zadní dveře ). Kryje to bez problémů. Nevím teda jak je to s leskem. Já měl výhodu že podklad je šedá metalíza, takže to šlo krásně.

Pracuje se stím úplně v pohodě, nicméně je potřeba dodržet nějaký pravidla:

Důležitý je rádně odmastit podklad nějakým odmaštovačem. Když k tomu dodržíš správný časový rozestupy mezi stříkáním vrstev (cca 15 minut ) , tak se to krásně rozleje a není vidět žádná šmouha nic. Důležitá je taky aplikace při teplotě nad 20 stupnů a dobře protřepat.

Já ještě po každý vrstvě než jsem šel stříkat další tak jsem očistil trysku, tam zůstával zaschlý Dip a hůř se to rozstřikovalo.

Určitě bych se toho nebál. Vem si na zkoušku jeden sprej, tím v pohodě uděláš třeba blatník a uvidíš sám.

Když to bude na nic tak to strhneš a nic se nestane. :)

[upravil dne 1/11/13 23:54 od Voighta]

Odesláno

Borri28 : vůbec ne, já na něj patent nevlastním tak je mi to jedno :D

Ty fotky jsem i dával z důvodu že kdyby někdo chtěl tak ať má aspoň nějakou představu co a jak.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, musím říct ze to zatím drží bez problémů. Jediný co jsem zjistil ze tomu nesedí jsou saze z komína. Ty wapkou moc dolu nejdou a nechci to brát na moc vysoký tlak nebo tu žvejkačku sloupku raz dva :D

Nejhorší je že vůbec nemám čas to dodělat. Práce,děti,barák a koníčky jsou až hodně vzadu. :(

Odesláno

já právě pořád nad tím váhám. Chci od Foliatecu červenou lesklou.Ale nemůžu se pořád rozhoupat :myslim

[upravil dne 5/6/14 10:40 od SV 24]

Odesláno
Ahoj, musím říct ze to zatím drží bez problémů. Jediný co jsem zjistil ze tomu nesedí jsou saze z komína. Ty wapkou moc dolu nejdou a nechci to brát na moc vysoký tlak nebo tu žvejkačku sloupku raz dva :D

Nejhorší je že vůbec nemám čas to dodělat. Práce,děti,barák a koníčky jsou až hodně vzadu. :(

No já to vzal na velkej tlak horkou vodou a drží :D

gun1.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...