Voighta Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 John : za světla to má světlejší nadech a za šera a mokrý to působí tmavší. Nebo si to aspoň myslím Citovat
Voighta Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 X-DEJV : Díky Dneska jsem nalepil folii na střechu a byl to pěknej opruz. Tohle jsem dělal poprvý a naposled Hotová je i maska bez znaku a na zadek jsem dal 6mm podložky protože ty zadní kola byly nějaký zalezlý a pořídil nový stěrače. Teď se hrabu v elektrice nějak zlobí zadní světla. [upravil dne 26/8/13 21:28 od Voighta] Citovat
hondes Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Mna by uz len jedna vec zaujimala: \"V prípade, že k zmene farby vozidla dôjde nalepením fólie, čo navonok pôsobí dojmom inej farby, než je pôvodná farba, tak v tomto prípade možno konštatovať, že sa jedná o zmenu farby vozidla, a je potrebné vykonať zmeny v evidencii vozidiel a vykonať zápis zmeny farby do dokladov vozidla. \" Pisu, ze \"navonok pôsobí dojmom inej farby\". Ak mam v technicaku Seda Metaliza a zmenim to na Seda Matna, posobi to dojmom inej farby? Citovat
X-DEJV Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 nevim jak je to na slovensku ale u nás bych rozdíl mezi šedou matnou nebo metalizou neřešil ) ale i tak stačí dojit na uřad a nechat změnit barvu vozidla myslym že to sralo kolem 350kč nic vic Citovat
Andreww Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Nevím, jestli to sralo, ale mě stál přepis barvy 50,-Kč Citovat
X-DEJV Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 pardon nevim přesně kolik, je to pár let zpět |) Citovat
lud3k Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 muzu se zeptat to jsi strikal sprejem? pokud ano klobouk dolu. pekna prace mam to v planu bilou lesklou Citovat
Voighta Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 Lud3k : Díky celý jen sprejema, jejich spotřebu jsem psal někde výš. Není to úplně 100% jako kdyby to člověk dělal pistolí. Ale jelikož jsem to dělal vžycky tak 2-3 hodinky volnýho času co se někdy naskytl tak to bylo jednoduší než shánět kompresor + pistoli, naředit, nastříkat a vyčistit. Citovat
lud3k Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 NO prave jsem se dival na fotky escape6 lakovali FORD ORION na parkovisti nekde:D antracitouvou barvou a taky parada a neveril jsem vlastnim ocim ze to lakovali sprejem.. CHci se zeptat jak to kryje opravdu to vypada skvele gratuluju moc chvalim. CHtel bych bilou lesklou od foliatecu. A mam docela stoho strach jak to bude kryt nebo jak se stim zachazi Citovat
Voighta Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 lud3k Já to dělal před garáží a některé části v garáži ( nárazník, prahy , blatníky , zadní dveře ). Kryje to bez problémů. Nevím teda jak je to s leskem. Já měl výhodu že podklad je šedá metalíza, takže to šlo krásně. Pracuje se stím úplně v pohodě, nicméně je potřeba dodržet nějaký pravidla: Důležitý je rádně odmastit podklad nějakým odmaštovačem. Když k tomu dodržíš správný časový rozestupy mezi stříkáním vrstev (cca 15 minut ) , tak se to krásně rozleje a není vidět žádná šmouha nic. Důležitá je taky aplikace při teplotě nad 20 stupnů a dobře protřepat. Já ještě po každý vrstvě než jsem šel stříkat další tak jsem očistil trysku, tam zůstával zaschlý Dip a hůř se to rozstřikovalo. Určitě bych se toho nebál. Vem si na zkoušku jeden sprej, tím v pohodě uděláš třeba blatník a uvidíš sám. Když to bude na nic tak to strhneš a nic se nestane. [upravil dne 1/11/13 23:54 od Voighta] Citovat
Borri28 Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Ahoj mam skromny dotaz nevadilo by ti kdybych ten zadni naraznik lehce okopiroval od tebe ? Citovat
Voighta Odesláno 7. listopad 2013 Autor Odesláno 7. listopad 2013 Borri28 : vůbec ne, já na něj patent nevlastním tak je mi to jedno Ty fotky jsem i dával z důvodu že kdyby někdo chtěl tak ať má aspoň nějakou představu co a jak. Citovat
Borri28 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Tak to je fajn a jak to brzi nepraska to nejak ? Citovat
SV 24 Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 ahoj vojto. tak co barva stále drží v pohodě? Citovat
Voighta Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 Ahoj, musím říct ze to zatím drží bez problémů. Jediný co jsem zjistil ze tomu nesedí jsou saze z komína. Ty wapkou moc dolu nejdou a nechci to brát na moc vysoký tlak nebo tu žvejkačku sloupku raz dva Nejhorší je že vůbec nemám čas to dodělat. Práce,děti,barák a koníčky jsou až hodně vzadu. Citovat
SV 24 Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 já právě pořád nad tím váhám. Chci od Foliatecu červenou lesklou.Ale nemůžu se pořád rozhoupat [upravil dne 5/6/14 10:40 od SV 24] Citovat
vector Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Ahoj, musím říct ze to zatím drží bez problémů. Jediný co jsem zjistil ze tomu nesedí jsou saze z komína. Ty wapkou moc dolu nejdou a nechci to brát na moc vysoký tlak nebo tu žvejkačku sloupku raz dva Nejhorší je že vůbec nemám čas to dodělat. Práce,děti,barák a koníčky jsou až hodně vzadu. No já to vzal na velkej tlak horkou vodou a drží Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.