Voighta Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 Dlouho jsem ve svým vláknu nic nedal, tak přihodím aktuální dvě fotky. Dlouhou dobu jsem na auto neměl čas, ale teď se trocha našla tak jsem ho začal dávat zas trochu dohromady. Trochu experimentuju s Plasti Dipem odstín Gun metal grey + černá. Docela se mi to i líbí. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Driv3rko uprav si pls ten avatar straslive to roztahuje celou stranku ... Citovat
Voighta Odesláno 10. červen 2013 Autor Odesláno 10. červen 2013 Driv3rko :Je to jen Gun metal bez míchání, černá je použitá jen na lízátko, mřížku a znak , ještě asi vezmu i střechu. Akorát jsem zjistil že když je ten šedý plasti dip mokrý tak působý tmavší. Už mám hotové prahy,zrcátka a dodělávám masku bez znaku [upravil dne 10/6/13 18:56 od Voighta] Citovat
Voighta Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 Tak jsem zas o kus pokročil. Musím říct že práce s Plasti Dipem je fakt sranda. ještě mě čeká střecha,tam ale přijde černá matná folie a zadní nárazník. Pro ten si pojedu na konci měsíce. Pak ho rozřezat, nastavit, svařit a nadipovat. A nějaký blbosti v interiéru. Citovat
keltik Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 máš peknú zábavku a vyzerá to naozaj veľmi zaujímavo.. dúfam,že to uvidím aj naživo a stihneme aj pokecať Citovat
Voighta Odesláno 19. srpen 2013 Autor Odesláno 19. srpen 2013 keltik Díky, naživo asi né. Starý zadní nárazník už nemám ten skončil rozřezanej při experimentech. Pro ten nový si k tobě pojedu. Navíc stejně nemám značky, zatím jsou uložený v Depozitu. Osobně bych je tam ani nedával kazí vzhled auta aspoň ta přední Na pokec čas bude. [upravil dne 19/8/13 23:35 od Voighta] Citovat
keltik Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 škoda.. ale aspoň pokecáme.... mám kopec otázok Citovat
Woiser Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 celé to vypadá podle mě úplně super Jen se zeptám, jak jsi řešil záslepku stěrače? EDIT: A kola jsou NEJVÍC super [upravil dne 20/8/13 21:54 od Woiser] Citovat
Voighta Odesláno 20. srpen 2013 Autor Odesláno 20. srpen 2013 Woiser Díky, ty kola v bíly se k tomu tolik nehodily a jelikož jsem ušetřil 3 spreje který byly určený na střechu tak jsem je vyplácal na kola Je to obyčejná kulatá záslepka podlepená silikonem (U nás se to odborně jmenuje karosářská gumová zátka , č. 3) [upravil dne 21/8/13 00:24 od Voighta] Citovat
shark734 Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 vyzera to super, kolko si minut toho PlastiDipu? Citovat
Stráňa Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 vypadá to dobře:super, snad se s tím někde ukážeš Citovat
lukaro Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Tak musím uznat, že to vypadá skvěle :super Citovat
Voighta Odesláno 21. srpen 2013 Autor Odesláno 21. srpen 2013 Shark734 : šel jsem do sprejů a padlo 11x gun metal ( počítáno i se zadním nárazníkem ten spolkne tak 1 a půl ) a 3x černý. Na střechu přijde folie, to by byly tak + 3 navíc Stráňa : rád bych ho někam vytáhl když už jsem se s tím tolik sral Pro všechny : Díky za chválu, potěší Tohle byla poslední šance na záchranu, už jsem byl rozhodnutej a i sem začal ho rozebírat na díly. Stáří auta a moje občasný chyby si na karoserii začly vybírat daň. Měl jsem kupu dílů ale každý jinou barvou. Celolak do metly by dvojnásobně převýšil hodnotu auta :D Pak jsem objevil tohle a fakt se s tím pracuje hrozně snadno. [upravil dne 21/8/13 09:45 od Voighta] Citovat
John Odesláno 21. srpen 2013 Odesláno 21. srpen 2013 Hodně pěkný zajímalo by mě jak to vypadá za sluníčka a za tmy.Za mě pochvala. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.