Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, potrebujem poradit ohladom specializovaneho servisu na klimatizaciu.

Pred par dnami som si dal skontrolovat, vycistit a doplnit klimatizaciu. Nakolko som kupoval starsiu 307ku a klima v nej nechladila. /kupovane v bazare bez informacii o stave vozidle od predchadzajuceho majitela/

Bolo to riesene v servise contitrade.cz.

Pri preberani auta som sa dozvedel, ze obsah naplne v nadrzke bol necelych 20% takze mi to doplnili do plna a tlakova skuska nezistila ziadny unik + chladenie vo vozidle pri merani ukazovala cca 7 stupnov.

Cez tento vikend som zapol po prvy krat klimu, no a .... klimatizacia nechladila. :(

Po dohode som dnes navstivil spomenuty servis a dal skontrolovat klimatizaciu. Pri preberani vozidla som sa dozvedel, ze nevedia najst zavadu, nakolko nenasli ziadny unik ani pomocou UV lampy a nadrzka bola po 10 dnoch prazdna. /2 × opakovane natlakovali a kontrolovali/

Dik za info

Odesláno

pravdepodobne budes mat niekde prasklinu priamo na chladici v tom rebrovani. Tento isty problem mal deddo306break, tiez mu ziadny unik nezistili ani tlakom a ani UV lampou. Kupil new chladic, vymenili sme a klima mu ide doteraz, teda aspon dufam:D

Odesláno

tym farbivom sa daju zistis asi iba nejake vecsie diery.. moze byt ze mas nejake malicke na chladici vpredu.. je to dost nestastne umiestnene. Vystavene soli v zime atd takze najpravdepodobnejsie to bude chladic.

btw aky rok vyroby?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...