nicko Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ahojte, potrebujem poradit ohladom specializovaneho servisu na klimatizaciu. Pred par dnami som si dal skontrolovat, vycistit a doplnit klimatizaciu. Nakolko som kupoval starsiu 307ku a klima v nej nechladila. /kupovane v bazare bez informacii o stave vozidle od predchadzajuceho majitela/ Bolo to riesene v servise contitrade.cz. Pri preberani auta som sa dozvedel, ze obsah naplne v nadrzke bol necelych 20% takze mi to doplnili do plna a tlakova skuska nezistila ziadny unik + chladenie vo vozidle pri merani ukazovala cca 7 stupnov. Cez tento vikend som zapol po prvy krat klimu, no a .... klimatizacia nechladila. Po dohode som dnes navstivil spomenuty servis a dal skontrolovat klimatizaciu. Pri preberani vozidla som sa dozvedel, ze nevedia najst zavadu, nakolko nenasli ziadny unik ani pomocou UV lampy a nadrzka bola po 10 dnoch prazdna. /2 × opakovane natlakovali a kontrolovali/ Dik za info Citovat
marko306 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 pravdepodobne budes mat niekde prasklinu priamo na chladici v tom rebrovani. Tento isty problem mal deddo306break, tiez mu ziadny unik nezistili ani tlakom a ani UV lampou. Kupil new chladic, vymenili sme a klima mu ide doteraz, teda aspon dufam:D Citovat
PnR Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 tym farbivom sa daju zistis asi iba nejake vecsie diery.. moze byt ze mas nejake malicke na chladici vpredu.. je to dost nestastne umiestnene. Vystavene soli v zime atd takze najpravdepodobnejsie to bude chladic. btw aky rok vyroby? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.