Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam P 307 SW diesel 1,6 110 k r.v 2004 s autom mam trvaly problem pri otackach 1600 - 2000 pri nizsich rychlostiach s autom dochadza k trhaniu niekedy silnemu inokedy len k malemu. V servise mi po diagnostike nic nenasli palivovy filter vzduchovy filter novy, vstreky OK, tlak paliva OK... navrhli mi prepis softweru + vymena rele. Ma s tym niekto skusenosti???

Odesláno

Prepis softu je v pohode , ale ked si mal čipnuté prideš o čip.V sekcii servis som písal o Egr ,ale na fordoch. Egr sa otvara v zavislosti na otačkach čo by zodpovedalo tvojmu problemu. Mne to robilo občas tiež , po vyčistení egr to nejak prestalo, už mi to nerobí. Len si myslím že vyčistenie a priškrtenie egr by mohlo pomôcť.

Odesláno

O tvojom probleme s ERG som cital povedal som to aj v servise ale tvarili sa ze v tom vraj nie je problem lebo to neukaze diagnostika asi skusim inde nech sa mi pozru na ERG ventil. Mam totiz podozrenie na 95% ze ide o tento problem. Chipnuty nie som takze v pohode akurat cena je zaujimava 100 .- € za upgrade softu, 25 € za nove rele + robota cca 3 hodinky co vychadza do 200 € tak este uvidim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...