Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zraz sebetov, vyjazd zo Slovenska (Slovaci sem :) )

Recommended Posts

Odesláno

pani, mam pre vas zlu spravu, vyzera to tak ze budem musiet uhradit tento tyzden veeelmi velku financnu polozku a tym padom pre mna sebetov asi pada....:(

takze zatial to musim asi zrusit, poobede uvidim co a ako...ale 99,9 % nejdem.

Odesláno

Ok tomy, hlavne sa dohodni s wolfem alebo chinchilou ... Ked uz si sa zavezne prihlasil ...

Otazka pre skusenejsich, neviete kolko moze byt predpokladany prichod do slavkova ked pojdeme zo Senice o 15 tej ?

Odesláno

Mi o tom pocasi hovor. Dneska som cely den makal u svagra na stavbe, vecer o 19 tej som skoncil, otvoril som si pocasie.sk a meteo.sk a aj weather.com, a nikde burky na noc nehlasili, iba na weather hlasili na zajtra rano lahke prehanky ...

Tak sem dosel, a povedal mu pocasi. Tak sme strechu nezakrily - je tam spravenej venec, ale co je horsi, je hore 8 palet YTONGU ktory by nemal nasiaknut, nakolko v piatok sa ide robit poschodie ...

A vecer jak se vracim s baru, cc 21:30 tak vidim jak se blejska a fouka veter, tak sem volal svagrovi a snad do pul jedenaste sme s celovkama po krajech stavby zakryvali strechu....

Fuj serem na to, a aj tak neprsalo, iba par kvapiek... No zastrelil by som niekoho...

Odesláno

Zaroven by sme mali dat niekde este malu zastavku na nakup ceskych dialnicnych znamiek ...

Odesláno

Tak podla toho ako sme nahlaseny tak

JKMTRNAVA + DEDDO306BREAK + Ja teda Lubk0 s Trnavy

Durko - Senica

PeterTn teda ty - Slavkov

Cislo na teba mam, teda na vsetkych menovanych, a urobime to tak, ze ked budeme vyrazat zo Senice, tak ty zavolam, ze uz ideme :)

Tak potom by sme sa mohli nejak obdobne stretnut , dufam ze to vyjde :D

Cakal som troska viac ludi, ale v poho :P

+ treba kupit ceske dialnicne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...