Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

potreboval bych vedet jak sundat pasy u 3 dvere. vymenuju zadni bocni tapeciry a je to prostrceny skrz. hlavne nevim jak rozebrat ten pojizdny drzak na sloupku, nemuzu se dostat k sroubu prez ty plasty..:nevim

a taky se mi podarilo jeden pas nejak asi moc namotat a uz nejde rozrolovat, to se uz asi nespravi?:myslim

[upravil dne 8/6/09 a.l.k.a]

Odesláno

tam musíš sundat plast zadního sloupku... a pak myslim že by bylo záhodno odmontovat celej prostřední sloupek.. ale je to jen moje teorie..:myslim já sem to taky potřeboval sundat ale pak sem se na to vykašlal... dobrý by asi bylo i odmontovat zadní sedačky at je tam na to víc místa...docela bych mě to taky zajímalo jak to dát dolů.. chtěl bych ten plast přestříkat...:)

Odesláno

ked som vyspravoval hrdzu nad zadnym kolesom tak som dal dole plast aj z pásom a on sa my navynul tak nafest že som to už nerozmotal a zničil som ho hlavne sa v tom navyjáku nevrtaj skus si dat ešte poradit ono by to malo ist dajak roztočit ja som sa v nom vrtal a teraz zhanam novy :papa

Odesláno

Ak sa ti ten pás navinul tak to ešte nemusí byť zlé. On ide odvíjať iba pri správnej polohe toho navijáku. Podrž ho v polohe ako je v aute namontovaný a pomaly skús odvíjať.

Odesláno

to jsem zkousel a nejde to. jedem uz jsem znicil kdyz jsem ho odevrel a vypadla me pruzina, ale druhej jsem uz otevrel na druhy strane a podrzel sroubovakem tu brzdu a vyroloval a uz funguje.

ale stale nevim jak sundat drzak pasu na prostrednim sloupku. sroub je pod plastem na kterym jej jeste ten soupak nahoru-dolu:myslim

Odesláno

tak uz vyreseno! jde o to vypacit ten cudl co se snim steluje vyska pasu (obr. č. 3) a pod nim je sroubek co drzi¨zbytek plastu. Pak vybrat gumu kolem celyho sloupku a sloupek nahore vycvaknout z karoserie. dole je chycenej dvema packa pod ten spodni dil tapecu. snat to jeste nekomu pomuze :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...