a.l.k.a Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 potreboval bych vedet jak sundat pasy u 3 dvere. vymenuju zadni bocni tapeciry a je to prostrceny skrz. hlavne nevim jak rozebrat ten pojizdny drzak na sloupku, nemuzu se dostat k sroubu prez ty plasty.. a taky se mi podarilo jeden pas nejak asi moc namotat a uz nejde rozrolovat, to se uz asi nespravi? [upravil dne 8/6/09 a.l.k.a] Citovat
stanley-zdenda Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 tam musíš sundat plast zadního sloupku... a pak myslim že by bylo záhodno odmontovat celej prostřední sloupek.. ale je to jen moje teorie.. já sem to taky potřeboval sundat ale pak sem se na to vykašlal... dobrý by asi bylo i odmontovat zadní sedačky at je tam na to víc místa...docela bych mě to taky zajímalo jak to dát dolů.. chtěl bych ten plast přestříkat... Citovat
kalio306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ked som vyspravoval hrdzu nad zadnym kolesom tak som dal dole plast aj z pásom a on sa my navynul tak nafest že som to už nerozmotal a zničil som ho hlavne sa v tom navyjáku nevrtaj skus si dat ešte poradit ono by to malo ist dajak roztočit ja som sa v nom vrtal a teraz zhanam novy Citovat
pastorek Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Ak sa ti ten pás navinul tak to ešte nemusí byť zlé. On ide odvíjať iba pri správnej polohe toho navijáku. Podrž ho v polohe ako je v aute namontovaný a pomaly skús odvíjať. Citovat
a.l.k.a Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 to jsem zkousel a nejde to. jedem uz jsem znicil kdyz jsem ho odevrel a vypadla me pruzina, ale druhej jsem uz otevrel na druhy strane a podrzel sroubovakem tu brzdu a vyroloval a uz funguje. ale stale nevim jak sundat drzak pasu na prostrednim sloupku. sroub je pod plastem na kterym jej jeste ten soupak nahoru-dolu:myslim Citovat
a.l.k.a Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 jedna se mi ot jak rozebrat to 5, 2, 3 na obrazku Citovat
a.l.k.a Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 tak uz vyreseno! jde o to vypacit ten cudl co se snim steluje vyska pasu (obr. č. 3) a pod nim je sroubek co drzi¨zbytek plastu. Pak vybrat gumu kolem celyho sloupku a sloupek nahore vycvaknout z karoserie. dole je chycenej dvema packa pod ten spodni dil tapecu. snat to jeste nekomu pomuze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.