Jirka 807 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 ahoj chci se zeptat jastli tu někdo neřešil toto vyhřívání vim že teprve bude léto ale právě než bude zima tak se o tom chci co nejvíc dozvědět jestli to má cenu dávat jedná se o průtokový ohřívač vody na 220v má to samostatnej termostat. Citovat
plaz Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 mas na mysli to co maj v norsku kdyz parkujou pred barakem Citovat
Jirka 807 Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 jj přesně to parkuju jen v takové garáži že je tam kolikrát větší zima než je venku a zrovna tohle by se mi líbilo. Citovat
plaz Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 to tam musis mit taky spinany cerpadlo na nejaky casovy spinac abys tu vodu ohral nebo to delaj na olej tam nemusis mit cerpadlo ale jen ten termostat Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 tak tady sem to našel jsou tam ohřívače vody i oleje do vany to by se mi líbilo. http://www.normans.cz/produkty/ohrev-chladici-kapaliny/univerzalni-prutokove-ohrivace Citovat
plaz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 zajimave jen instalovat to je asi z cerpadlem co Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 to asi čerpadlo nemá tam to funguje jako samotížka dá se to co nejníž a teplá voda stoupá nahoru tak to funguje jako topení v baráku bez čerpadla Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 no to nevim já jenom natrefil na odkaz u forďáků ale ten ohřívač vody asi 4 litry Citovat
plaz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 nabylo by lepsi si nechat dodelat to topeni bufika co mas pod autem prej je potreba natahnout jeden drat a pridat spinaci hodiny od vebasta tak mi bylo receno ze byto melo fungovat njo a je potreba cerpadlo na 12v [upravil dne 6/6/09 plaz] Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 počkej tam je bufík ? to já vůbec nevim teprve mazlíka poznávám ještě sem spodek neviděl akorát mi ten mechanik co mi to montoval povídal že je spodek dobrej bez poškození Citovat
plaz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 no jestli mas 807ku tak tam mas bufik na dohrejvani funguje od teploty 5st se sam spina a pomaha ohrivat vodu a docti o radku vis jsem tam neco dopsal Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 čoveče to mě zajímá to by se mi líbilo protože se mi docela pomalu ohřívá ujedu tak 5 k než se ohřeje na těch 85 Citovat
plaz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 jen nejit toho koumaka co to udela je potreba elektrikar ale sikovnej vse se napichne na baterku jak spinaci hodiny tak cerpadlo a nastavis cas odjezdu a rano nasedas uz do teploucka a motor v zime netrpi jelikoz uz je zahratej spotreba asi kdyz spustis na pul hodky tak za tyden cca 1l nafty - 1,5l kamos sito nechel dodelat do trandaka ma to v motoru a rano zapne da kafe a ma ohrato super jo a ten bufik najdes pod ridicem jetam takovej malej vejfuk v zime to pekne smrdi kdyz otevres dvere a ten smrad ti vlitne do auta Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 jo tady u nás vim o asi třech elektrikářích který jsou fakt dobrý tak je skusim a nebo je tu jeden soukromej automechanik a ten je blázen do peugeotů má docela velkou dílnu tak bych to skusil ještě i u něj to musim do zimi uhnat i když am vyhřívaný sedačky ale ohřátý auto to mě láká Citovat
plaz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 tak dej vedet kolik zato a co jeste potrebuje co jsem nenapsal taky bych to chtel mit ma to v zime obrovskou vyhodu Citovat
Jirka 807 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 jj začnu se vyptávat hned po neděli Citovat
plaz Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 ok dej vedet jak si dopadl jake navrhy ti dali Citovat
Jirka 807 Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 tak sem moc nepochodil jeden neví jak na to a má moc práce druhej má taky moc práce a řešil by to až bych mu to tam dal takže budu pokračovat ve vyhledávání někoho kdo o tom něco ví a je ochotnej se do toho pustit . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.