Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj chci se zeptat jastli tu někdo neřešil toto vyhřívání vim že teprve bude léto ale právě než bude zima tak se o tom chci co nejvíc dozvědět jestli to má cenu dávat jedná se o průtokový ohřívač vody na 220v má to samostatnej termostat.

Odesláno

to tam musis mit taky spinany cerpadlo na nejaky casovy spinac abys tu vodu ohral nebo to delaj na olej tam nemusis mit cerpadlo ale jen ten termostat

Odesláno

nabylo by lepsi si nechat dodelat to topeni bufika co mas pod autem prej je potreba natahnout jeden drat a pridat spinaci hodiny od vebasta tak mi bylo receno ze byto melo fungovat njo a je potreba cerpadlo na 12v

[upravil dne 6/6/09 plaz]

Odesláno

počkej tam je bufík ? to já vůbec nevim teprve mazlíka poznávám ještě sem spodek neviděl akorát mi ten mechanik co mi to montoval povídal že je spodek dobrej bez poškození

Odesláno

no jestli mas 807ku tak tam mas bufik na dohrejvani funguje od teploty 5st se sam spina a pomaha ohrivat vodu a docti o radku vis jsem tam neco dopsal

Odesláno

jen nejit toho koumaka co to udela je potreba elektrikar ale sikovnej vse se napichne na baterku jak spinaci hodiny tak cerpadlo a nastavis cas odjezdu a rano nasedas uz do teploucka a motor v zime netrpi jelikoz uz je zahratej spotreba asi kdyz spustis na pul hodky tak za tyden cca 1l nafty - 1,5l kamos sito nechel dodelat do trandaka ma to v motoru a rano zapne da kafe a ma ohrato super jo a ten bufik najdes pod ridicem jetam takovej malej vejfuk v zime to pekne smrdi kdyz otevres dvere a ten smrad ti vlitne do auta

Odesláno

jo tady u nás vim o asi třech elektrikářích který jsou fakt dobrý tak je skusim a nebo je tu jeden soukromej automechanik a ten je blázen do peugeotů má docela velkou dílnu tak bych to skusil ještě i u něj to musim do zimi uhnat i když am vyhřívaný sedačky ale ohřátý auto to mě láká

Odesláno

tak sem moc nepochodil jeden neví jak na to a má moc práce druhej má taky moc práce a řešil by to až bych mu to tam dal takže budu pokračovat ve vyhledávání někoho kdo o tom něco ví a je ochotnej se do toho pustit .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...