Devr Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Tak, jsem se dočkal a už je doma. Vše v pořádku, ale přecejenom stále svítí kontrolka airbagu. Dnes jesem hned mazal na diagnostiku, kde servisák našel 50C Odpalovací okruh Airbagu řidiče přerušení. Provedl reset a kontrolka zhasla. Potom říká toč volant doleva ..OK....následně doprava a asi za pulkou točení se kontrolka opět rožla. Tvrdí , že se jedná o nějaký drát pod volantem což není zrovna levná zálezitost. Jak moc je ta oprava náročná? Je to důvod k reklamaci? [upravil dne 3/6/09 Devr] [upravil dne 3/6/09 Devr] [upravil dne 3.6.2009 Devr] Citovat
MirasCC Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Paráda, tak vítej v klubu, gratulace veliká! Ta kontrolka airbagu, to asi bude trochu horší, matně se mi vybavuje, že to opravdu není levnej byznys. Ale to se nějak pořeší. Pokud je to jediná dosud odhalená závada, je to ještě dobrý skóre. Jinak vypadá luxusně! Citovat
majty Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 krasavec ... moc se mi libi ta barva edit: a hlavne spravna motorizace... :-D [upravil dne 3.6.2009 majty] Citovat
@re Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Vítej mezi námi, ať slouží a nehoň to jen kolem komína a přijeď taky na nějaký ten srazík Citovat
MirasCC Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: @re ... přijeď taky na nějaký ten srazík A klidně i s rodinkou Nudit se nebude nikdo, o zábavu bývá na srazech postaráno pro všechny! Citovat
genzer Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 jakuj to mas rv?u tech starsich je oprava jednoducha,ja ten krouzek pod volant koupil za 200kc,je stejny i u 206 apod. Citovat
Devr Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Díky za pozvánku , na sraz určitě mrknout přijedu. Ale musím dát dohromady ten airbag. to je to co mě ještě štve. to genzer: je to 2001 Citovat
vendelinek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Moc pěkná barvička,tak ať jen a jen slouží pro radost,hodně km bez nehod a vítej v klubu:super:potlesk Citovat
MirasCC Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Nahoď víc fotek, ideálně i s fotkou středovýho panelu, to nám řekne úplně nejrychleji, s čím máme tu čest Kdo tu ví, jestli je ten kroužek stejnej na starej i novej model? Do Serviceboxu se teď zrovna nepřihlásím... Citovat
Aluška Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Taky gratuluji, pěkný kousek , stejný rok a motorizace, jako máme doma, jakoupak máš výbavu? Citovat
Devr Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 ok, přihodím....mmt [upravil dne 3/6/09 Devr] Citovat
Devr Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 Ty budou do sněhu, kola koupím co nevidět:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.