Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak, jsem se dočkal a už je doma.

Vše v pořádku, ale přecejenom stále svítí kontrolka airbagu.

Dnes jesem hned mazal na diagnostiku, kde servisák našel 50C Odpalovací okruh Airbagu řidiče přerušení.

Provedl reset a kontrolka zhasla. Potom říká toč volant doleva ..OK....následně doprava a asi za pulkou točení se kontrolka opět rožla.

Tvrdí , že se jedná o nějaký drát pod volantem což není zrovna levná zálezitost.

Jak moc je ta oprava náročná? Je to důvod k reklamaci?

[upravil dne 3/6/09 Devr]

[upravil dne 3/6/09 Devr]

[upravil dne 3.6.2009 Devr]

post-0-14109607407551_thumb.jpg

Odesláno

Paráda, tak vítej v klubu, gratulace veliká!

Ta kontrolka airbagu, to asi bude trochu horší, matně se mi vybavuje, že to opravdu není levnej byznys. Ale to se nějak pořeší. Pokud je to jediná dosud odhalená závada, je to ještě dobrý skóre. Jinak vypadá luxusně!

Odesláno
Původně zaslal: @re

... přijeď taky na nějaký ten srazík

A klidně i s rodinkou :super Nudit se nebude nikdo, o zábavu bývá na srazech postaráno pro všechny!

Odesláno

Díky za pozvánku , na sraz určitě mrknout přijedu. Ale musím dát dohromady ten airbag.:myslim to je to co mě ještě štve.

to genzer: je to 2001

Odesláno

Nahoď víc fotek, ideálně i s fotkou středovýho panelu, to nám řekne úplně nejrychleji, s čím máme tu čest ;)

Kdo tu ví, jestli je ten kroužek stejnej na starej i novej model? Do Serviceboxu se teď zrovna nepřihlásím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...