f3Rd@ Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Cau, koukal jsem na svicky (na motorce) a konce jsou zacernene, jako by od sazi a aby toho nebylo malo, tak jedna svicka byla vic cerna nez ostatni. V manualu jsem se docetl, ze pokud jsou cerne, je potreba je vymenit za \"teplejsi\" typ. Zajimalo by me co zpusobuje ono zacernani a proc jeda byla vic cerna nez ostatni. A jeste, jestli nekdo vi, jak je to s vymenou kabelu ke svickam, neni to reseny tak jak jsem zvykly u auta, ale ke svicce vedou 2 kabely a pres konektor jdou teprve na \"fajvku\" (viz foto). Chtel jsem dat nejaky kvalitnejsi kabely, ale ted vubec nevim kde takovyhle kabely sehnat. Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Zkus se zeptat v Elitu. Díly na motorky by měli umět. Citovat
oni Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Sorry za ale pochlup se celou motorkou?? Jinak koukal jsem ze si na SV klubu,zeptej se tam,treba budou vedet! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.