Guest foto1977 Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 díky, moje RD4 bohužel Mp3 neumí, má jen bluetooth handsfree. A je samo na CDčka. Citovat
Pa.vlos Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 OK, tak pak dej vědět jak pokračuješ..... Citovat
Guest foto1977 Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Pa.vlos: tak asi zkusím tu tvou sestavu co máš (kromě rádia) Jinak jak jsi to provedl s napojením těch repro? Jdou tam na ty pažoutí koncovky? p.s. vidím, že jsi z kladna nebyla by možnost si to přijet poslechnout? Citovat
Pa.vlos Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 Ahoj, pažoutí koncovky jsem ustřihl a napojil na klasický repro svorky.... to se klidně sejít můžem v tom nevidím žádný problém Citovat
Guest foto1977 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 ahoj díky za nabídku, ještě pořád nad tím váhám, teď v srpnu to asi dělat nebudu jedu na dvě dovolený tak budou jiné starosti, ale v září to asi nějak zkusím. Pokud by tedy nebyl problém tak bych se pak včas ozval na SZ nebo mail a zajel bych si to k vám poslechnout. Jinak ty koncovky se mi moc střihat nechce neexistuje nějaká redukce? Citovat
Pa.vlos Odesláno 26. červenec 2009 Autor Odesláno 26. červenec 2009 Jasně, až bude čas klidně se ozvi a domluvíme se. Já jsem tu redukci taky původně šmiknout nechtěl....ale pak jsem to neřešil....redukce existují: http://www.rapid-autohifi.com/store/goods-SpeakCon_ALLiT-0-.html mrkni na to, jsou tam asi 3 druhy... Citovat
omegascream Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 trošku som si to tu poprečitoval, ale stále nemám jasno v jednej veci. Opýtam sa úplne polopate koľko pásmové a aký typ (koax, komponentne...) repráky môžem dať dopredu a dozadu bez toho aby som menil kabeláž (myslím naťahovanie nových káblov). Totiž moja predstava je teraz taká, že vzadu 13 cm 3-pásmové, vpredu 16,5 cm 3-pásmové. Dá sa? Citovat
Pa.vlos Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Určitě seženeš jak 16, 5 tak 13 cm 3. pásmové. Ovšem dopředu ( 16,5 cm ) dej komponentní....tzn. dveří pouze středobasové repro a výšky na palubce. Dozadu jsem dal 2. pásmové....tam je trochu těch výšek potřeba. Nové kabely natahovat nemusíš.... Citovat
omegascream Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Pa.vlos: v podstate keby som dal dopredu trojpásmové, tak by som v konečnom dôsledku mal 2 výškače v predu? Citovat
Pa.vlos Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: omegascream Pa.vlos: v podstate keby som dal dopredu trojpásmové, tak by som v konečnom dôsledku mal 2 výškače v predu? jasně, na každý straně 2.... Citovat
Pa.vlos Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Tak jsem se konečně dostal k té výměně výškových repro za MACaudia. Výsledkem je detailnější a přesnější přednes výšek, ale i po různých nastavení a korekcích zvuku mi připadá, že v některých pasážích je hlas až příliš jakoby \"čitelný\" až to zatáhne za uši - možná jde jen o zvyk. Pokud bych měl srovnat originál výškové repro v 307, tak je tak o 2 třídy výš než zbytek. Citovat
peugeot09 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 To jakoby \"zatáhnutí za uši\" je dílem debilního sladění obou frekvenčních pásem, kdy vznikne přímo na dělícím kmitočtu buď Mount Everest, nebo Macocha. Tvůj případ je ten první. I z toho důvodu se zrovna moc nehrnu do instalací s komponentními reproduktory. I při \"továrním\" nastavení od výrobce se tenhle problém pravidelně objevuje a nezvládneš ho odstranit mávnutím kouzelného proutku. [upravil dne 6/7/10 peugeot09] Citovat
Pa.vlos Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Vrazim tam zpátky origa - toť mé mávnutí kouzelným proutkem Citovat
Damiano Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Taky musim souhlasit ze orig. repro nic moc koupil jsem si do auta subwoofer a zesilovac takze to hraje trochu lip ale furt nic moc tak asi budu menit repraky muzete mi nejake doporucit? Peugeot 307:roll Citovat
Existujuci Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Původně zaslal: Pa.vlos Původně zaslal: Mirrae24 Já bych ten woofer snad ani nedoporučuval. Zabírá místo, teď ještě zesík, to je taky místo, zachvíli z toho bolí hlava a když to potom chceš prodat, nemáš šanci snad ani 50% původní ceny. Ale jinak to má snad samé klady:D No je fakt, že už tam moc místa nezbývá, ale kdybych chtěl woofer tak bych si kvůli tomu rozhodně nepořídil kombi. Dokonce jsem už jedno měl stará dobrá 405...tam byly repro jen v předních dveřích Nieje to az take strasne s tym miestom,woofer je volne polozeny-drzi ho len sietka.Vybrat z kufra je casovo na 10sekund(ak je treba.)Tu je foto. Este treba dodat ze woofer ja Aktiváč,teda ma zosilovac zabudovany v sabe. pripojenie:2x cinch a 1x napajanie.(+,-) [upravil dne 24/7/10 Existujuci] [upravil dne 24/7/10 Existujuci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.