apatch Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Zdravim mam P206.Uz od zacatku mam problem s rizenim a to takovej ze jakmile prejedu nejakou nerovnost tak si volant dela co chce a samozrejmne auto zahne. Opravdu uz nevim cim to muze byt.Cepy rizeni jsou vymenene,ramena take a tlumice jsem nechal zmerit a jsou v poradku.Sice jsou hrozne tvrdy aleto by snad nemelo mit na to vliv. Citovat
punkac Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 mno možná to vliv má, jsou tvrdý a kolo odskočí, co ložiska horního uložení tlumičů? ještě mě napadá celková geometrie vozu, jak je na tom auto může plavat i kdyžje přední náprava v cajku a je něco špatně na zadku Citovat
apatch Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 to odskoci i na male nerovnosti,ty tlumice bychdo toho netahal dela to i kdyz jsem na uplne rovine a jen tak si zahrabu na asfaltu tak to rizeni si taky dela co chce.Loziska jsou dobre.A celkova gometrie auta?to jsem nedelal tak nevim. Proste je to divny auto normalne sedi na slnici,jen ten volant si dela co chce,normalne se s nim musim prat aby me to porad nezahybalo jinam. Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 A nemas uvolnenu tyc riadenia? Resp. skor nieco s riadenim ako s napravou:myslim Citovat
punkac Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 není vůle na hřebenu řízení? myslím na druhé straně od čepu řízení, je tam také kloub. v každým případě nech udělat geometrii Citovat
apatch Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 dneska jsem sundaval kola a vyrazel cepy a tahal jsem za rizeni a nikde nic jako zejtra to asi pojede do servisu at se na to mrknou a at zkusej vymenit cely rizeni Citovat
apatch Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 jen jedna vec me zajima je tam na rizeni vetsi srou ktery jde trochu utahnout a nebo povolit.Kdyztoutahnu tak neotocim s hrideli k volantu a kdyz ji povolim tak to jde v poho.Tak jsem myslel jestli to nema neco spolecnyho s tim problemem. Citovat
punkac Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 ať se mrknou i na zadní nápravu, kolo může jít trošku šejdrem hodně štěstí a napiš jak si dopadl Citovat
apatch Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 precti si prosim posledni zpravu odemne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.